NOKIA N95 8GB [Satılık]
-
Arkadaşlar selam
Benim bir n95 8gb telefonum var satmak istediğim.

Telefon arabistandan alınmıştır (arap ülkesiydi işte) . Bu modellerde kronik bir arıza olan ekran filmi kopmuştu ve kullanılmıyordu.
Bi süre önce ikinci telefon olarak kullanmayı düşünüp komple restore ettim. Şuan orjinal bataryası mevcut sadece.

Ekran filmini orjinali ile değiştirdim ( ön kamera aktiftir ) , kamerayı değiştirmişken kasasında da yılların verdiği izler soyulmalar mevcuttu.
Açmışken komple dış kasasınıda değiştireyim dedim. Güzelce bir iç temizliğinide ihmal etmedim.
Telefonumu kendim kullanmak için tekrar toplamıştım zaten. O yüzden yedek ekran filmi tuş takımı bile mevcut. Ekran koruma filmi bile var.

Güzel telefon whatsapp filan kullanabilirsiniz , ikinci telefon olarakta üst multimedya kızağı filan herşeyi sorunsuz çalışıyor.
Fiyatı ne eder bilmiyorum , paraya sıkışık olduğum için satıyorum. Sahibinden'e filan ilan koymadım.
100-120 lira bile etse yeterdir benim için. ( Ederi nedir bilmiyorum , aciliyeti mevcut çünkü)
Teşekkürler.
-
orjinalinde pil ömrü çok iyiydi bildiğim.. 100 lira eder çok rahat n70 serisi geçen sordum 80 çekiyor adamlar..
-
Bir zamanlar iPhone ile kıyaslanan telefon. Hayırlı satışlar hocam.
-
yaklasık 7 sene önce, ilk cıktıgı zamanlar 1200 liraya almıstım 8 gb'sız olanını, harclıkları gömerek, halen de saklıyorum telefonu.
-
Müdür ankaradaydın yanlış hatırlamıyosam irtibata geçelim cmt alabilrim senden
-
Konu yukarı.Bu telefonu eski diye küçümsemeyin, eski bir Symbian yazılımcısı olarak darılırım.Cep telefonunda uygulama Türkçeleştiriyordum.2005-2008 arası Maxicep'e az emeğim geçmedi.Şimdiki akıllı telefonların yapıpta bu telefonun yapmayacağı şey yok.
-
Andrei bunu yazdı
yaklasık 7 sene önce, ilk cıktıgı zamanlar 1200 liraya almıstım 8 gb'sız olanını, harclıkları gömerek, halen de saklıyorum telefonu.
Ilk ciktiginda bende bi 1300 lira falan bayilmistim :-)
Up olsun ...
-
Pm atılmıştır. ;)
-
Geçen benimde aklıma geldi bu telefon. Zamanında ne beğenmiştim içimde uhte kalmıştı acaba dedimalsam mı kalsın bi kenarda :D :D sonra vazgeçtim tabi. Neyse hayırlı satışlar hocam bu arada telefonun fiyat aralığı 150 ile 200 tl arasındadır. Alacak arkadaşa hayırlı olsun :)
-
1600 tlye de ılk cıktıgında ben almıstım halen kullanırım arada 2.hattı falan takarım hıcbır sıkıntısı yok be cok saglam telefon arabıstan olmasaydı bunuda alırdım ömurluk namıssız