NOKIA N95 8GB [Satılık]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

Arkadaşlar selam

Benim bir n95 8gb telefonum var satmak istediğim.

Telefon arabistandan alınmıştır (arap ülkesiydi işte) . Bu modellerde kronik bir arıza olan ekran filmi kopmuştu ve kullanılmıyordu.

Bi süre önce ikinci telefon olarak kullanmayı düşünüp komple restore ettim. Şuan orjinal bataryası mevcut sadece.

Ekran filmini orjinali ile değiştirdim ( ön kamera aktiftir ) , kamerayı değiştirmişken kasasında da yılların verdiği izler soyulmalar mevcuttu.

Açmışken komple dış kasasınıda değiştireyim dedim. Güzelce bir iç temizliğinide ihmal etmedim. 

Telefonumu kendim kullanmak için tekrar toplamıştım zaten. O yüzden yedek ekran filmi tuş takımı bile mevcut. Ekran koruma filmi bile var.

Güzel telefon whatsapp filan kullanabilirsiniz , ikinci telefon olarakta üst multimedya kızağı filan herşeyi sorunsuz çalışıyor.

Fiyatı ne eder bilmiyorum , paraya sıkışık olduğum için satıyorum. Sahibinden'e filan ilan koymadım.

100-120 lira bile etse yeterdir benim için. ( Ederi nedir bilmiyorum , aciliyeti mevcut çünkü)

Teşekkürler.

http://www.leyladansonra.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

orjinalinde pil ömrü çok iyiydi bildiğim.. 100 lira eder çok rahat n70 serisi geçen sordum 80 çekiyor adamlar..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bir zamanlar iPhone ile kıyaslanan telefon. Hayırlı satışlar hocam. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yaklasık 7 sene önce, ilk cıktıgı zamanlar 1200 liraya almıstım 8 gb'sız olanını, harclıkları gömerek, halen de saklıyorum telefonu.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falcon
    falcon's avatar
    Erkek

Müdür ankaradaydın yanlış hatırlamıyosam irtibata geçelim cmt alabilrim senden

Vurur yüze ifadesi Hyper-V sistemcilerin bitanesi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Konu yukarı.Bu telefonu eski diye küçümsemeyin, eski bir Symbian yazılımcısı olarak darılırım.Cep telefonunda uygulama Türkçeleştiriyordum.2005-2008 arası Maxicep'e az emeğim geçmedi.Şimdiki akıllı telefonların yapıpta bu telefonun yapmayacağı şey yok.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı

yaklasık 7 sene önce, ilk cıktıgı zamanlar 1200 liraya almıstım 8 gb'sız olanını, harclıkları gömerek, halen de saklıyorum telefonu.

Ilk ciktiginda bende bi 1300 lira falan bayilmistim :-)

Up olsun ...

İmza YOK !!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

Pm atılmıştır. ;)

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Geçen benimde aklıma geldi bu telefon. Zamanında ne beğenmiştim içimde uhte kalmıştı acaba dedimalsam mı kalsın bi kenarda :D :D sonra vazgeçtim tabi. Neyse hayırlı satışlar hocam bu arada telefonun fiyat aralığı 150 ile 200 tl arasındadır. Alacak arkadaşa hayırlı olsun :)

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

1600 tlye de ılk cıktıgında ben almıstım halen kullanırım arada 2.hattı falan takarım hıcbır sıkıntısı yok be cok saglam telefon arabıstan olmasaydı bunuda alırdım ömurluk namıssız

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Toplam Hit: 3129 Toplam Mesaj: 10