Özgür İnterenet Kullanımı Google
-
google ye girdiginiz de aramanın altında da görünen Özgür ve açık İnternet'i destekliyor musunuz? Talebinizi hükümetlere iletin.
sizde sesiz kalmayın olayayın her geçen saniye de oylar artıyor
-
Katılımda rakam büyük bir hızla artıyor. Neredeyse 10 milisaniyede bir artış var. Süper :)
-
Okadar önemseselerdi 2 satır yazıyı sadece ingilizce deil bütün dillerde çeviri yaparlardı.
manhyak tarafından 03/Ara/12 19:34 tarihinde düzenlenmiştir -
manhyak bunu yazdı
Okadar önemseselerdi 2 satır yazıyı sadece ingilizce deil bütün dillerde çeviri yaparlardı.
zaten bütün dillerde çıkıyor ki ?
ayrıca sadece yazı değil açılan sayfada türkçe
http://www.freeandopenweb.com/?utm_source=freeandopen&utm_medium=hp&utm_campaign=fo-p2-hp#loc=3/8.0000/22.0000
-
sesimi duyurdum
-
koskoca google adreste bi video vericekken videoyu youtube atıyor diyicektim
dedim youtube da google ın amk :D
-
BarisYigit bunu yazdı
koskoca google adreste bi video vericekken videoyu youtube atıyor diyicektim
dedim youtube da google ın amk :D
ayne ole :D oda adamların la bildigin internet adamların bir firmayı kapsalar yandık :D ne bişe arıyabilcez ne bişe izlebilcez ne bişe yapabilcez :D
googleye karşı gelmeyın döver ha ! :)
-
Google bak sen hele. Öyle bir anlatmış ki hiç çıkarı yok diyeceğim :)
-
-
Desteklemiyorum.Google'ın çıkarları doğrulutsunda yönlendirme ve kışkırtmaları doğrultusunda ileri adım atmak bana hiç samimi gelmiyor.Kullanıcıları umursadığından böyle bir soru sorduğunu zanneden yoktur umarım
-
HuwelAsK bunu yazdı
Desteklemiyorum.Google'ın çıkarları doğrulutsunda yönlendirme ve kışkırtmaları doğrultusunda ileri adım atmak bana hiç samimi gelmiyor.Kullanıcıları umursadığından böyle bir soru sorduğunu zanneden yoktur umarım
Şimdi herkesi becerseler, Google da dese bu yanlış, kendi g.tünü kurtarmak istiyor ondan diyor diceksin..