folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Samsung Dizüstü PC R522-XS08TR Hakkında Yorumlarınız?.(Fiyat-Özellik)

Samsung Dizüstü PC R522-XS08TR Hakkında Yorumlarınız?.(Fiyat-Özellik)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

FİYAT : 1250 TL.    Bu standartlarda bir ürün için kendi bazında en iyisi diyebilirim,

reklam değil amacım almayı düşünüyorum ve değerli yorumlarınızı bekliyorum :)

Ürün Özellikleri :
      Chip Seti   Intel PM45 Chipset
      İşlemci Tipi   Intel Core 2 Duo
      İşlemci   P7350
      İşlemci Cache   3 MB L2 cache
      İşlemci FSB   1066Mhz
      İşlemci Hızı   2 Ghz
      İşlemci Platformu   Intel Core 2 Duo
      Ekran Özelliği   15.6 " / 1366 x 768 WXGA
      Ekran Boyutu   15.6"
      Ekran Kartı   ATI Mobility Radeon™ HD 4650
      Ekran Tipi   WXGA Parlak Ekran
      Ekran Kartı Hafızası   1024 MB
      Max Ekran Çözünürlüğü   1366 x 768
      Ram Tipi   DDR2
      Sistem Belleği   4096MB 800MHz
      Sabit Disk Kapasitesi   320GB 5400RPM 8MB
      HDD Hızı   5400 RPM
      Optik Sürücü   DVD Dual Yazıcı
      Klavye   TR/Q
      Kablosuz İletişim   Wireless 802.11b/g
      Bluetooth Özelliği   Yok
      USB (Adet)  ?   4
      FireWire   Yok
      10/100 Ethernet   Var
      Paket İçeriği   Notebook
      İşletim Sistemi   MS Vista Home Basic
      HDMI   Var
      E-Sata   Var
      Webcam   Var
      Parmak İzi Okuyucu   Yok
      Yüz Tanıma   Yok
      Kart Okuyucu   3 in 1 (SD, SDHC, MMC,)
      Ağırlık   2.55
      Pil   6 Hücreli

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

ben xs 04 tr kullanıyorum bu modelden tek farkı daha fazla elektirik yakıyor çünkü işlemcisi t6600.

Performans olarak ilk dizüstüm olmasına rağmen mükemmel. crysis felan oynayabiliyorum sen düşün artık(yüksek detay[en yüksek değil]).

Ama bazır sorunlarıda var tabi. Ekranında sanırım açısal bir sorun var diğer laptoplara göre ama renk kalitesinde ve konstrat ta hiç bir sorunu yok.

ve bluetooth yok . Vista basic olmasıda bence iyi değil. Ben linux ve basic kullanıyorum. Ama windows 7 çıktıktan 6-7 ay sonra win 7 e geçerim (64 bit) heralde.

Dediğim gibi performans sorunu yok. Aslında ne beklediğine bağlı. 3 saat ile kullanıma göre 1,5 saat pil ömrü var .

Ortalama 2 saat pili gidiyor benim makinenin. Ama senin alacağın daha uzun gider muhtemelen.

Ve son bir sorun daha var linux e destek vermiyor olmaları (Çoğu marka böyle ama)

He aldıktan sonra dvd okuran dvd yavaş okuyor gibi geliyor problemli sanırsın alakası yok aslında FN+f8 ile speed mode geçersn okuma hızlanıyor. Sessiz olsun diye yapmışlar güzel bir uygulama. Ayrıca makine gayet sessiz.

Bence al derim stokları çabuk eriyor o makinenin

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

drkill ilgin için tesekkürler biraderim.

sende sanırım 04tr yi bu fiyatlardan almıs olmalısın .yani düşünüyorumda bu fiyata böyle bi cihaz düşünmeye gerek yok kafadan alınır :).

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

bende laptop alacam tek baktığım özellik ekran kartının pixel shader 3 olması. yani çıkan her oyunu oynayabilecek şu sıralar..

yeni bi sürümü çıkana kadar tabiki.

bide ekran kartının kaçı paylaşımsız bunları sor bence. bi 256 paylaşımsız ekran kartı olanı laptop tan saymam ben.

en az 512 paylaşımı olcak seni baya götürür, ram cpu vs bunları zaten mümkün oldugunca yüksek tutmaya çalış bence.

ama önemli olan ekran kartı eğer oyun oynucaksan.

verdiğin bilgisayar fena değil gibi ama detaylı bilgi iste ürün hakkında, ekran kartını araştır falan. neleri desteklediğine bak. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

kuzenimde var herşeyi oynayabiliyor (bir üst modeli tek fark onda 2.10 ghz şilemci )

samsung galiba yeni piyasaya çıktığı için promosyon yapıyor =)  aynı özellik 2 katı fiyat toshiba da  

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

Daft bunu yazdı:
    -----------------------------

bende laptop alacam tek baktığım özellik ekran kartının pixel shader 3 olması. yani çıkan her oyunu oynayabilecek şu sıralar..

yeni bi sürümü çıkana kadar tabiki.

bide ekran kartının kaçı paylaşımsız bunları sor bence. bi 256 paylaşımsız ekran kartı olanı laptop tan saymam ben.

en az 512 paylaşımı olcak seni baya götürür, ram cpu vs bunları zaten mümkün oldugunca yüksek tutmaya çalış bence.

ama önemli olan ekran kartı eğer oyun oynucaksan.

verdiğin bilgisayar fena değil gibi ama detaylı bilgi iste ürün hakkında, ekran kartını araştır falan. neleri desteklediğine bak. 

paylasımsız ati 4650 model 1 gb vga card :p

ram 4 gb zaten

p7350 - 6mb cache

herşey ortada zaten brro ,cihaz anlatılmaz yaşanır cinsten ,alıyorum yarın badi 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

kuzenimde var herşeyi oynayabiliyor (bir üst modeli tek fark onda 2.10 ghz şilemci )

samsung galiba yeni piyasaya çıktığı için promosyon yapıyor =)  aynı özellik 2 katı fiyat toshiba da  

aynen toshiba aynı özellikli 1 laptop en az 500 usd oynuyor

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

not tavsiyedir elini çabuk tutan alır kuzenim aynı laptop assasin creed full + full de oynuyor hiç bir kasma yok

Bu fiyata son 23 ürün !
    Stok ile sınırlı indirim fırsatı !

Kampanya stoğu tükendiğinde ürünün fiyatı 899,00 USD + KDV olacaktır.

SAMSUNG R522-XS08TR INTEL CORE 2 DUO P7350 2GHZ 4GB 320GB 15.6" TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR 

Fiyat899,00 USD + KDV

%7
    839,00 USD + KDV
     KDV Dahil1.361,90 TL
     Havale ile1.307,42 TL
     60,17 TL'den Başlayan Taksit / İndirim seçenekleri için tıklayın

http://www.hepsiburada.com/samsung-r522-xs08tr-intel-core-2-duo-p7350-2ghz-4gb-320gb-15.6-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd750162&utm_source=hepsiburada_anasayfa&utm_medium=MP_HotStock&utm_campaign=bd750162 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    vatandada var aynı cihaz,başarılıdır alınabilir.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

İşlemci güzel t6600 yanına yaklaşamaz hocam centrino 2 işlemci zaten bunun ki.

ekran kartı 128 bit 3dmark06 puanı 6436 gayet iyi bence. birçok oyunu rahatlıkla oynatır belki bir kaçında biraz düşük çözünürlük gerekebilir.

Böyle makinaya niye home basic koyarlar ki. sen salla vistayı döşe 64bit xp profesyoneli keyfin yerine gelsin.:)

Bence bu fiyata kaçırma.

arkadaşıma r520 almıştım 1600 ken 1250 ye düşürmüştü mediamarkt ekran kartı aynı gta4 de düşük oynuyor gerisi full kalite.. 

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:

İşlemci güzel t6600 yanına yaklaşamaz hocam centrino 2 işlemci zaten bunun ki.

ekran kartı 128 bit 3dmark06 puanı 6436 gayet iyi bence. birçok oyunu rahatlıkla oynatır belki bir kaçında biraz düşük çözünürlük gerekebilir.

Böyle makinaya niye home basic koyarlar ki. sen salla vistayı döşe 64bit xp profesyoneli keyfin yerine gelsin.:)

Bence bu fiyata kaçırma.

arkadaşıma r520 almıştım 1600 ken 1250 ye düşürmüştü mediamarkt ekran kartı aynı gta4 de düşük oynuyor gerisi full kalite.. 

Hoca ne yaptın iyi salladın vallaha T6600 yanına yaklaşamaz diye. Performans olarak t6600 daha iyi (tabi çok büyük bir fak yok). Zaten XS04TR işlemcisi vistadan 5.1, XS08tr ise 5.0 alıyor.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
Toplam Hit: 7273 Toplam Mesaj: 23