Şarkılara Bu Efekti Veren Program Hangisi?
-
Arkadaşlar bu efekti hangi program ile yapıyorlar?
Winamp'ın buna benzer bir özelliği var ama, ben programsal olanını arıyorum.
http://www.youtube.com/watch?v=phiMJwcNNZs
-
Aftereffects ile ama nasıl yapıldığını ben de merak ediyorum. Çizik.
-
-
Vay arkadaş her bokun altından after çıkıyor :D bu ne amk.! 64 bit 6 gb makina vardı da biz mi kullanmadık bu programı ya.
Alternatif program var diyen?
-
Yeni konu açmamak için buradan sorayım bende, arkadaşımın ufak çaplı bir cafesi var orada şarkı arasındaki geçişlere "Best Fm" tarzında cafenin isminin geçmesini istiyorum. Bu ses efektini yapabileceğim basit bir program önerebilir misiniz?
-
rajooonn bunu yazdı
Yeni konu açmamak için buradan sorayım bende, arkadaşımın ufak çaplı bir cafesi var orada şarkı arasındaki geçişlere "Best Fm" tarzında cafenin isminin geçmesini istiyorum. Bu ses efektini yapabileceğim basit bir program önerebilir misiniz?
Böyle bir şeyi hiç denemedim ama... Bu dediğin olayı AudaCity ile yapabilirsin gibi geliyor bana.
-
lazımdı bana da .
Çizik. -
SerYolcu bunu yazdırajooonn bunu yazdı
Böyle bir şeyi hiç denemedim ama... Bu dediğin olayı AudaCity ile yapabilirsin gibi geliyor bana.
bununla yapılır aynen. Cutlarsın şarkı aralarını jeneriği itelersin diğer şarkıyı verirsin. İşim gereği çok haşırneşirim o program sesle alakalı her boka yarıyor :D
-
Equalizer efektini diyorsan After effectsde bi dikdörtgen layer çizip uzunluğunu sesin özelliklerine bağlayarak yapılıyo
HolyOne tarafından 05/Haz/14 22:53 tarihinde düzenlenmiştir -
müzikte sağlammış