Satılık Garantili Notebook (Dizüstü) Bilgisayar Çiziksiz
-
Arkadaşlar bir arkadaşım ihtiyaç fazlası sebebiyle bilgisayarını satıyor ilgilenen olursa linkten yada pm ile bana ulaşabilir.
-
anlayan arkadaşlara bi sorum olacak
fiyat nasıl değer mi bu makineyi almaya bu aralar niyetlendim bi laptop almaya ama pek fiyat olaylarını bilmiyorum
yorum yaparsanız ona göre hareket edecem
bide tbt indirimi yok mu hocu :F
-
fıyat normal bence ama alınıp kullanılabılır gzl fıyat ekran kartı fazla oyun olmıycaksa gzl
-
Hocam 900 yazıcaktım çabuk satılsın istediler diye 775 yazdım. Fiyat hakikaten normal netice itibariyle çiziksiz 1 yıl daha garantisi bulunan bir bilgisayar. müritlere küçük bir indirim daha yaparım. herkez yorum yapabilir. bide adamın yerine koyun kendinizi bir yıl önce iki katına aldı bu makineyi.
-
oyun kaldirmaz ama ofis kullanimi icin ideal bir makine bence. alacak arkadasa Ram update'i oneririm. hic olmaz ise 4 gb yaparsa daha rahat kullanir.
-
rakkoc bunu yazdı
oyun kaldirmaz ama ofis kullanimi icin ideal bir makine bence. alacak arkadasa Ram update'i oneririm. hic olmaz ise 4 gb yaparsa daha rahat kullanir.
hocam ram 3gb az değil yani millet 2 gb ramli makinelerle çalışıyor.sistem çalışırken ortalama 1 gb harcıyor 2gb ram artıyor. buda kullanılan programlar için gayet yeterli bir miktar. -
Elktronik ürünü ikinci el olarak satmak kadar adama koyan bişe var mıdır?
-
up
hayırlı satışlar
-
fiyat iyi hayırlı satışlar
-
En azından mesaj yazıp konuyu canlı tutan arkdaşlara gönülden teşekkürler.
NuLL29 tarafından 21/Eyl/12 09:26 tarihinde düzenlenmiştir -
Guzel makine yanliz ekran karti iyi degil