Sultanın Sırrı (Film İstek)
-
selamlar. nerdeyse günde 2-3 vizyon film seyreden biriyim. Sultanın Sırrı (2010 yapımı .) adllı filmi nette bulamıyorum.
elinde olan yada link verebilecek bir arkadaş varsa çok memnun olurum.
-
hoca film düşmedi ki ?
-
daha önce konusu açıldı lakin bir sonuç elde edilemedi..
-
sinemada izlemeye gitmiştim ,20. dakkada filmde problem oldu , bileti geri iade ettiler sonrasında da bir türlü gidemedim.
Fakat seyredilmesi gereken bir film oldugunu biliyorum. :bir yerlerde vardır muhakkak. Ama nerde???
-
caldii10 bunu yazdı:
-----------------------------
sinemada izlemeye gitmiştim ,20. dakkada filmde problem oldu , bileti geri iade ettiler sonrasında da bir türlü gidemedim.
Fakat seyredilmesi gereken bir film oldugunu biliyorum. :bir yerlerde vardır muhakkak. Ama nerde???
sinema çekimini bulursun -
Sinemada izlemeye gittik 5/6 kişi film iyi başlıyor lakin sonrasında neredeyse hiç bişi yok hatta filmin sonu yok filmin sonuna 2 satır yazı eklemişler filmi bitirmişler ben şahsen 10 üzerinden 6 veririm oda yerli film diye.
-
RebelliouS_SouL bunu yazdı:
Sinemada izlemeye gittik 5/6 kişi film iyi başlıyor lakin sonrasında neredeyse hiç bişi yok hatta filmin sonu yok filmin sonuna 2 satır yazı eklemişler filmi bitirmişler ben şahsen 10 üzerinden 6 veririm oda yerli film diye.
-----------------------------:)
Sinemalar.com Puanı:
6.2/10 -
PanxeR bunu yazdı:
RebelliouS_SouL bunu yazdı:
-----------------------------:)
Sinemalar.com Puanı:
6.2/10
-----------------------------Onlarda benden görüş alıyorlar zaten :)