Window-Eyes Full Nerden Buluruz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek
    Window-Eyes http://engellilermarketi.com/asp/product/15278/Window-Eyes-7-2-Ekran-Okuma-Programi-Tek-Kullanici-Paketi-&view=2 Görme Engelli Bilgisayar Programları » Window-Eyes 7.2 Ekran Okuma Programı Tek Kullanıcı Paketi. Ürün Kodu :001002001 Marka :GW MICRO Fiyatı : 1.016,00 USD : 1.547,37 TL Havale ile : 1.500,95 TL K.Kartı ile : 1.547,37 TL Taksitle : 138,66 TL X 12 fiat cok yüksek neden böyle engelliye para engeli yapmışlar

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek
    eyv.saolasin

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

Aldığım E-mail ;

''merhaba dostum, ben email adresinizi tahribat.com dan aldım fakat keffilik sistemiyle abone olunduğundan giriş yapıp ilgili şahıslarla görüşemedim, bir konuda yardımınızı istiğcektim. http://www.tahribat.com/Forum-Window-Eyes-Full-Nerden-Buluruz-127229/1/bu linkte bulunan programa bir görme engelli tanıdığımız için ihyatıcımız var, fakat burdaki mevcut link silindiği nden indiremedim, programın orjinalı çok pahalı ve ekonomik durumları bunu almaya yetmez. siz üye olduğunuz için yükleyen yada indirin şahısla iritabata geçseniz de tekrardan yükleyip link verirse çok yardımcı olmuş olursunuz

şimdiden teşekürler ''

Arkadaşlar Elinde Olan Varsa Şu Programı Upload Edebilir mi?
    Birine Faydamız Dokunsun...

Konu Up Bu Arada...

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
Toplam Hit: 2246 Toplam Mesaj: 4