folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Wp Panelıni Sadece Kendı Pc Mde Kullanamıyorum ?

Wp Panelıni Sadece Kendı Pc Mde Kullanamıyorum ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

sorun ne bende anlamadım hocam format atıyorum sonra tekrar yenılıyor sorun kendını aslında konuyu nereye acacagıma karar veremedım cunku panelımde sorun yok baska bılgısayardan gırdıgımde sorun yok..

anlatmaya calısım ben.. panelden konu eklemek ıstıyorum gunceleme yapmak ıstıyorum vs.. bir işlem yapmak ıstedıgımde

Bu web sayfası kullanılamıyor.

http://download.istemekan.com/wp-admin/post.php adresindeki web sayfası, geçici olarak kullanılamıyor veya kalıcı olarak yeni bir web adresine taşınmış olabilir.

Bu hata hakkında daha fazla bilgi

Aşağıda orijinal hata iletisini görebilirsiniz

Hata 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): Bilinmeyen hata.

hatası verıyor. mozıla ie chrome hepsınde denedım aynı sorun format atıyorum hersey guzel sonra bılgısayar ıcın klasık programları yukluyorum fılan (bunla alakalı olabılır nolur nolmaz dıye soyluyorum) bırsure sonra sorun yıne tekrarlanıyor ? xp sp3 kulanıyorum.

sorun bılgısayarımdan sanırım ama neyınden ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

hiçmi fikri olan yok hocam :S

edit:bir ustad pm attı hallettık sorunu :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

konuyu hortlatıyorum ama sorun tekrarladı ve lalada hocanın sooyledıgı fix bu sefer yemıyor kac kere denedım olmadı sorunun nedenı merak edıyorum neden olur bu velet yarım saat ıcerısınde cozum bulamadam tekrardan format atacam duzelır ınsallah :S

ayrıca sadece wordpres ıcın gecerlı degıl mybb de sorun yasayıroum su anda ıslem sırasında bole hatalar verıo alahtan tbtde vermıyo cıldırırdım yoksa :D

Bu web sayfası kullanılamıyor.

http://www.istemekan.com/newthread.php?fid=5&processed=1adresindeki web sayfası, geçici olarak kullanılamıyor veya kalıcı olarak yeni bir web adresine taşınmış olabilir.

Bu hata hakkında daha fazla bilgi

Aşağıda orijinal hata iletisini görebilirsiniz

Hata 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Bilinmeyen hata.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

kendım yazıom kendım cevap verıom :D kımsemı yok bılen yaw googleden aramadıgım yer kalmadı bulamadım neyse bize yine bir format gorunuyor :)

Toplam Hit: 1831 Toplam Mesaj: 4