folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder A Sunucusunda Ki Veritabanını B Sunucusunda Mysql İle Bağlama ?

A Sunucusunda Ki Veritabanını B Sunucusunda Mysql İle Bağlama ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

başlıkta belirttiğim gibi böyle bir olay mümkün mü ? deneme amaçlı free host olan funpic.de den bir hesap alıp kendi bilgisayarımdan localhosttan bağlanmaya çalıştım  

Bsunucusu.php

$con=mysql_connect("A sunucusu","user","pass");

?>

hata olarak;

Bağlanılan uygun olarak belli bir süre içinde yanıt vermediğinden veya kurulan bağlantı bağlanılan ana bilgisayar yanıt vermediğinden bir bağlantı kurulamadı.

Acaba bu durum A hostu tarafından kısıtlama söz konusu mu yoksa benim bir mysql penceresinden ya da phpmyadminden bir ayar bir port açmam mı gerekir ?

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

MySQL'in externel baglantı kabul etmesi ve firewall'unda gerekli portların acılması lazım

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakat-at
    sakat-at's avatar
    Erkek

sunucunun ipsini yazarsan sunucuda 3306 portuna dışarıdan erişim izni varsa bağlanır.

edit : eğer sunucun directadmin yönetim sistemi kullanıyorsa mysql management kısmında veritabanının üstüne basıp access host kısmına kendi bilgisayarının ipsini yazarsan bağlantı izni vermiş olursun. bağlanabilirsin o zaman

a.k.a. wyrus , kelle verilir kal-a verilmez!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Arkadaşlar sağolun verdiğiniz yönlendirmeler sonrası sanırsam sorunumu halettim.

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
Toplam Hit: 1284 Toplam Mesaj: 4