A-Wifi Box Network Unlocker For 802.11G (USB)
-
http://www.yaypel.com.tr/product_info.php?products_id=762
burda yazdıkları cihaz nedir tam olarak ne işe yarar arkadaslar.?
(wifi şifresi kırdığını ve linux makine ile kullanılacağını anladım ama detaylı olarak nedir.)
-
Wep şifresi kırdığını söylüyor kendisi
wep i kırmak için alet almaya gerek yok, linux aircrackerı indir oda kırıyo zaten...
böle bi mevzu dün geçti, aleti ankarada birisi ithal ediyomuş getirecekti bakacaz yalan olmazsa...
bakarsam bilgi veririm...
-
Only able to hack WEP but not WPA, WPA-PSK and WPAⅡ . Sadece WEP kırıor onuda linux da yapabilirsin ztn. 100 dolar wermek gereksiz onun içinde.
-
Eğer 10 dakikanı verirsen sende yaparsın zaten para vermeye gerçekten hiç gerek yok.(10 dakika 64 bit için söyledim daha 128 bit koyanını görmedim:))
-
100 $ yazmışlar. Manuel yapmakla , alete para verip yaptırmak arasında yarım sayfası aşmayacak kadar kod var.
Komik.
-
icinde iki tane cd ile geliyor birinde driver digerinde kirma programi ama linux olmadigi icin ugrasmadim.100tl ye satiliyor Kinamax adiyla. Ancak normal wireless alicilarla cekmeyen sinyalllari %70 ile cekiyor.cekim gucu cok kuvvetli.
-
Elimde bi tane bu antenden var

Bi tanede bu apden var

Onun çektiğinin 3 katı ceker :)

-
@rene
Elimde bi tane bu antenden var

--------------------------------------
Kaç DB bu anten ? ap siz tek şekilde kullansak çekim alanı nedir?
-
Hans bunu yazdı:
-----------------------------
Kaç DB bu anten ? ap siz tek şekilde kullansak çekim alanı nedir?
-----------------------------o anten 15 dbi omni sanırım bendede bunun aynısının 8 dbi'ı var bide 250 mw usb adaptor var şuanda 150 metre ilerdeki eczaneden bağlanıyorum :)