A3 Renkli Yazıcı
-
mimari işler için bi tane a3 renkli yazıcı lazım arkadaşlar
lazer mi olsun püskürtmelimi olsun vs tam anlamadıgımdan karar veremedim
bütçemiz 1.200 lira
baskı kalitesi biraz yüksek olan bir yazıcı arıyoruz
ikinci en önemli unsur ise bu karttuşları
simdi lazer oluncamı karttuşdan daha karlı cıkarız püskürtmeli olunca mı ?
Direk marka model önerisinede acıgım
-
xerox çok pahalı ben bizden biliyorum bi dram 800 küsür lira
-
söyle bişi buldum
kartuşlarıda böyle bişi gözüküyor
dolan kartus 30 lira a4 olarak 100 sayfa maliyeti 1 lira diye yazılmış
Cidden böylemidir ? Böyle ise fiyat çok iyi gibime geldi
-
O bütçeye renkli lazer alınamaz diye düşünüyorum. Anca renkli mürekkep püskürtmeli olabilir. Ama lazer almanı tavsiye ederim. Lakin fiyatları 3bin ve üzeri sanırım.
-
En onemlisi renklimi yoksa siyah beyazmi?
Lazer her zaman daha karli olur. Puskurtmeliler 5 para etmez. Hem kalitesi hemde maliyeti acisindan lazer alman akilli bir davranis olur.
Uluslar arasi postalamada var.
Senin butcenin ustunde ancak isini gorucek uygun fiyata olan bu.
-
Hocam renkli A3 lazer yazıcı olarak en iyisi Konica Minolta dır. Yalnız pahalı cihazlardır, bir dönem fotokopi teknik servisinde çalışmıştım oradan biliyorum.
Xerox' ların renkli ofis makineleri pek iyi sayılmazlar.
Edit: Hocam 1.200TL ye baskı kalitesi iyi olan A3 lazer yazıcı çok zor bulursun, inkjetler hakkında pek bir bilgim olmadığı için bu konuda birşey diyemem.
nepnesomao tarafından 10/Kas/14 11:11 tarihinde düzenlenmiştir -
badass bunu yazdı
En onemlisi renklimi yoksa siyah beyazmi?
Lazer her zaman daha karli olur. Puskurtmeliler 5 para etmez. Hem kalitesi hemde maliyeti acisindan lazer alman akilli bir davranis olur.
Uluslar arasi postalamada var.
Senin butcenin ustunde ancak isini gorucek uygun fiyata olan bu.
renkli basklı onemli bizim icin , a3 kağıda içte bi ofisin çıktısını alacağız renkli şeklide kaliteli biçimde.
bu brother yazıcı kötümüdür sizce ? 35 liraya %5 yogunlukta 1200 baskı diyor karttuşlarına ( 35*4 )
http://www.gold.com.tr/hp-officejet-7500a-a3-renkli-yazici_u
birde bu var 40 liraya 700 baskı (40*4 deriz diğer renkleride alınca)
-
Canonun dolan kartuslu yazicisini kullaniyorum renkli
Avantajlari
10 bin a4 kagida baski yapiyor
Renkli
Kartusunu doldurmak basit.
Hangi renk bitmek uzereyse onun rengini alip zaman kazanabilir yuklu odemekten kurtuluyorsun.
1 rengin fiyati15 tl gerci ben kaziklandim :( internette 8 tl idi. Neysr
Dezavantajlarina gelince
Cok yavas tis tiz cikariyor.
Ara ara cok nadirde olsa boya bulasmis olabiliyor
Eger acillik birsey olmayacaksa yavasligi onemlidegil
Ve ilk zamanlarda cok yadirgamistim. Makine adeta gobek atiyor cok titriyor. Cok hassas ufak bir problemde duzeni bozuluyor.
Hp marka bence en iyisi. Siyah beyaz kullanmistim puskurtmeli. Ama cabuk bitiyordu 5 bin kagit kapasitesi vardi. Ama cok sorunsuz.
Onunda kartus bitince gidip yenisini alman gerek doldurma olmuyor gerci biz doldurtmustuk ama sonra kaltede dusme oluyor biraz. Kagit falan sıkısinca sinir oluyordum cikarip takmasi sorunlu oluyor
Lazerli daha oneriyorlar.
Samsung kullaniyor abim oda guzel.
futurist tarafından 10/Kas/14 11:33 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam bütçen istediğin özellikle bir yazıcı için düşük.. ki eğer baskı sayınız çoksa kiralamaya yönelmeniz daha mantıklı olur. swordfish kiralama yapıyordu yanlış bilmiyorsam bi görüş istersen.
-
baskı sayısı çok fazla değil iş geldikce 3dmax cizimi yapılıp hem 2d proje olarak hemde 3d render olarak çıktısı alınacak.
Çok çok fazla ahım şahım bir baskı kalitei olmasına gerek yok. Genel olarak mobilyaların yerleşimlerini vs görcekler