folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder A3 Üzerine Karakalem Çalışabilecek Bir Arkadaş Varmı (Portreler)

A3 Üzerine Karakalem Çalışabilecek Bir Arkadaş Varmı (Portreler)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Karakalem çalışan bir mürid vardı nickini hatırlayamadım... Yaptırmak istediğim şey bir a3 üzerine 8-9 kişinin birbirine bağlı psikiyatrik durumunun çizilmesi. Suretlerin bazıları hayvan bazıları cin vücutlu çizilecek, resimde çok sayıda tılsım ve detay yer alacak, böyle bir çalışmayı yapabilecek kabiliyetli bir arkadaşımız var mı? ve dolu dolu bir a3 boyutunu düşünerek fiyatı ne olarak belirler?

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hocam tbt den  cıkmazsa  bionluk.com a bakmanı tavsiye ederm  .

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Bu işi yapan vardi burda ciziyordu biri

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

http://tahribat.com/Forum-Yeni-Kampanya-Uygun-Fiyata-Karakalem-Portre-Vb-Cizilir-158271/1/

Bu arkadaştı, ama konunun sonunda yazdığına göre birkaç ipnetorun yüzünden çizim işini bırakmış forumda.

torpedo_XL tarafından 16/Oca/15 01:42 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

eğer bulamazsan www.onlinekarikatur.com bu sitenin sahibi var benim bulunduğum şehirde(Uşak) bu işi yapıyor ve işinde de gerçekten başarılı ve tam senin istediğin gibi çizim yapıyor. Numarası sitede yazıyor, adı Yıldırım Yıldırımöz. Daha 3 gün önce ben arkadaşları çizdirdim kırmızı başlıklı kız ile kurt kız olarak :) :) ama tabi fiyatta anlaşabilirseniz.

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
Toplam Hit: 680 Toplam Mesaj: 5