A4 Fotoğraf Kağıdı Ve A4 Resim Çerçevesi
-
Arkadaşlar elimde baskı kalitesi çok yüksek harika bir printer var aslında bu canavarı bu hale ben getirdim normalde bu aletin beslemeli printer haline gelmesi içindeki yazılımdan dolayı imkansızdı. şu anda 6000 sayfa full renkli baskıyı 50 55 lira arasında alabiliyorum hal böyleyken işi biraz ticarete dökmek istedim. toplu halde a4 fotoğraf kağıdı ve a4 resim çerçevesi arıyorum, fotoğraf kağıdı parlak çerçeve ise ahşap görünümlü istiyorum.
-
Yarın Çankaya'da işim vardı zaten, bu aradığın fotoğraf kağıtlarını satan bir kaç mekan var. Kartvizitlerini filan alırım, fiyat sorarım. Sonra iletişim bilgilerini sana paslarım kendinde görüşür orta halli bir çaresini bulursun başkan.
Saygılar
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Yarın Çankaya'da işim vardı zaten, bu aradığın fotoğraf kağıtlarını satan bir kaç mekan var. Kartvizitlerini filan alırım, fiyat sorarım. Sonra iletişim bilgilerini sana paslarım kendinde görüşür orta halli bir çaresini bulursun başkan.
Saygılar
-----------------------------Valla süper olur hocam.
-
ikiz babası mı :/
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------ikiz babası mı :/
-----------------------------ne oldu gücüne mi gitti, çalış senin de olsun :|
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------ikiz babası mı :/
-----------------------------ne oldu gücüne mi gitti, çalış senin de olsun :|
-----------------------------hani 1di :D 1 beklerken iki mi oldu hacı tebrik ediyorum valla Allah analı babalı büyütsün :)