Abbyy Lingvo X5 Crack

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar Abbyy lingvo x5 yükledim bilgisayarima crack dosyasi calişmadigi için tek dil olarak kullaniyorum yardimlariniza ihtiyacim var forumlarda bulamadim oyüzden yazdim elinde olan varsa paylasirsa sevinirm

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Image
    ABBYY Lingvo x5 Professional 20 Languages ver15.0.775.0 | 2.73 GB
    ABBYY Lingvo presented extensive lexical database and set of functions for convenient and high-quality translation. With ABBYY Lingvo millions of users have seen opportunities for professional translations of words and phrases in seconds. The new version of the dictionary ABBYY Lingvo x5 embodies advanced, including interactive opportunities for full and dynamic language learning, work and leisure.

ABBYY Lingvo x5 goes to the Home and Professional versions. Home Edition combines general education, grammar, dictionaries and phrasebooks. And Professional includes all the dictionaries home version, as well as thematic dictionaries, covering the most popular areas - economics, medicine, law, electronics, banking, sports and others. If necessary, users can additionally home version they need to purchase sets of thematic dictionaries.

In ABBYY Lingvo x5 Twenty-language professional version includes 220 obscheleksicheskih, intelligent and specialized dictionaries for Russian, English, German, French, Spanish, Italian, Portuguese, Chinese, Turkish, Ukrainian, Latin, Hungarian, Greek, Danish, Kazakh, Dutch, Norwegian , Polish, Tatar, Finnish. The professional version includes ABBYY Lingvo x5 Publishing proprietary ABBYY, ABBYY Press and such prestigious publishers as "The Russian language - Media» ®, «Russo» ®, HarperCollins Publishers, completely revised and updated edition of Dictionary New Oxford ® American Dictionary and the Oxford ® Dictionary of English, 2010. This version contains more than 12.4 million entries.

Languages:
    English
    German
    French
    Italian
    Spanish
    Portuguese
    Greek
    Finnish
    Chinese
    Turkish
    Ukrainian
    Latin
    Hungarian
    Danish
    Kazakh
    Dutch
    Norwegian
    Polish
    Tatar
    Russian

The professional version of ABBYY Lingvo x5 Twenty languages:
    105 obscheleksicheskih and grammar
    115 specialized dictionaries for the most relevant topics
    12,400,000 entries
    Updated thematic dictionaries programming, electronics, engineering, business vocabulary, medicine and law
    The enhanced effective learning words ABBYY Lingvo Tutor
    Illustrated Dictionary of New Oxford ® American Dictionary with 1000 images
    An updated dictionary Oxford ® Dictionary of English, 3rd Edition
    76 000 voiced words and phrases in English, German, French, Italian and Spanish

Image

Code: Select all

http://uploaded.net/file/ngcdb1ai/Lingvo_15.part1.rar
    http://uploaded.net/file/s0b3qu8e/Lingvo_15.part2.rar
    http://uploaded.net/file/5usu5e31/Lingvo_15.part3.rar

DJ_Alper tarafından 16/Oca/13 09:08 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

alper abim saolasin ilgin için fakat ben dosyayi indirdim crack yapamadim.   crack dosyasi bozuk.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    scarletbeard bunu yazdı

alper abim saolasin ilgin için fakat ben dosyayi indirdim crack yapamadim.   crack dosyasi bozuk.

bi daha indir a.q

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    scarletbeard bunu yazdı

bi daha indir a.q

Canım Abim İlgin için gercekten cok tsk ederim. Fakat ben kırgızistandayim ve internet 25 kb ile indiriyor bugun başlasam 4 gün sürüyor tekrar indirmek 2. planda yinede tsk ederim ben olmazsa indiririm

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tskler saolsun

Toplam Hit: 3269 Toplam Mesaj: 7