folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder ABD Askerlerinin Dehşet Veren İfadeleri

ABD Askerlerinin Dehşet Veren İfadeleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Erkek

ingiliz Independent gazetesi dunku man$etinde Nation dergisinin 30 Temmuz `da yayInlanacak sayIsI icin Irak `tan donen 50 askerle yaptIgI roportajlardan bolumlere yer verdi. Askerlerin deh$et veren ifadeleri ise $oyle:

Çavu$ John Bruhns (29): `OnlarI savunmasIz yakalamak istersiniz. OnlarI uykularInda yakalamak istersiniz... Erkegi karIsInIn yanInda yatagIndan alIp dI$arI suruklersiniz. Duvara yaslarsInIz... Daha sonra odaya gider ve her tarafI darmadagan edersiniz. Tabii bu arada `SilahInIz var mI? ABD kar$ItI herhangi bir $eye sahip misiniz?` diye de sonracaksInIz. Normal olarak onlar hayIr diyecektir. Çunku normalde gercek de budur. Sonra evlerinin altInI ustune getireceksiniz sanki bir kasIga vurmu$casIna. Ve sonunda askerler bir$ey bulamazsa, `Uzgunuz sizi rahatsIz ettik. iyi geceler` diyerek ayrIlacaklar.`

Çavu$ Kelly Dougherty , Kolorado Ulusal MuhafIzlarI : `Dahil oldugum takImIn liderinin zihniyeti $oyleydi: `OnlarI burada oldurmek zorundayIz, boylece Kolorado `ya dondugumde onlarI oldurmek zorunda kalmayacagIm.` Butun IraklIlarI potansiyel terorist olarak goruyordu. Herkes baskIn yapmaya cIkmadan once `Siktir, yine yanlI$ evi basacagIz` diye dalga gecerdi. Çunku hep boyle olurdu. Hep yanlI$ eve baskIn duzenlerdik.`

Çavu$ Jesus Bocanegra , (25), Teksas : `IraklI kadIna gidip kocasInIn oldugunu soylemem gerekiyordu. Ona para, su verdik. ÇocuklarIna futbol toplarI ve oyuncaklar verdik. Gercekten ne yapacagImIzI bilmiyorduk.`

Tegmen Jonathan Morgenstein, (35), Vir-jinya Deniz Kolordusu: `Bir eve yakla$Iyorduk. Ailenin bir kopegi vardI. Vah$i bir $ekilde havlIyordu, cunku gorevini yapIyordu. Ekip liderim ansIzIn onu vurdu... Kopegi gordum... Ben bir hayvan severim... O kopegin gozlerini gordum, her yana yayIlan kanI. Ve tIpkI $ey gibiydi...Burada ne halt ediyoruz? Aile oylece oturuyordu, uc cocuk, bir anne ve bir baba. Korkmu$lardI. Ve ben kelimelerin kifayetsiz kaldIgI bir durumdaydIm.`

Çavu$ Philip Chrystal (23), Reno , 116. Suvari TugayI : `Benim icin her$eyin bulanIkla$tIgI o noktayI anlatayIm... iki ya$Inda sevimli bir bebek orada duruyordu ve bacaklarIndan birine mermi saplanmI$tI... Bir yol kenarI bombasI patlamI$tI, askerler her yana ate$ etmeye ba$ladI ve bebek vuruldu. Ve bebek bana `neden?` diye soran gozlerle baktI. Sanki, `Neden bacagImda kur$un var?`der gibi... O an kendime `Bunlar sacmalIk` dedim.`

Uzman cavu$ Patrick Resta (29), Philadelphia , 252. ZIrhlI TugayI , 1. Piyade Bolugu: `BazI adamlar kala$nikoflu 14 ya$larInda bir cocugun konvoya ate$ etmeye ba$layacagIna karar verdi. Bu gorup gorebileceginiz en igrenc $eydi. Herkes dI$arI cIktI ve cocuga ate$ etmeye ba$ladI. Bulabildigimiz en buyuk silahlarI kullanarak, onu parcalara ayIrdIk...`

Çavu$ JefFEnglehart, (26), Kolorado , 3. Tugay :
    `Fotograf cok carpIcIydI... Ba$larIndan vurdugumuz tutuklularIn bulundugu ceset torbalarInI acIyorlar ve askerlerden birinde bir ka$Ik var. Ka$Ikla cesedin beyninin dI$arI cIkmI$ bolumune uzanIyor ve bir yandan kameraya bakIp gulumsuyor.`

Çavu$ Aidan Delgado , (25), Florida , 320. Askeri Polis Bolugu:
    `Araba bence iyi belirlenmemi$ olan kontrol noktasIna yakla$Iyordu ve icindekiler askerleri gormedi bile... Bizimkiler korktu ve bunun olasI bir tehdit olabilecegine karar vererek araca ate$ actI. Cesetler tam uc gun boyunca aracta kaldI.`

Çavu$ Timothy John Westphal, (31), Denver , 18. Piyade TugayI : `Askerlerin cogu `Eger ingilizce bilmiyorlarsa ve esmerlerse, bizim gibi insan degildirler. Yani onlara istedigimizi yapabiliriz` $eklinde du$unuyorlardI.`

(2007-07-13, Birgun)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeroCooL
    ZeroCooL's avatar
    Erkek
    vay a.q kamillerine bak sen ...

Yaşam ve Ölüm arasındaki ince çizgide alırken nefes bazen mutlu bazen mutsuz herkes...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    Bir eve yakla$Iyorduk. Ailenin bir kopegi vardI. Vah$i bir $ekilde havlIyordu, cunku gorevini yapIyordu. Ekip liderim ansIzIn onu vurdu... Kopegi gordum... Ben bir hayvan severim... O kopegin gozlerini gordum, her yana yayIlan kanI. Ve tIpkI $ey gibiydi...Burada ne halt ediyoruz? Aile oylece oturuyordu, uc cocuk, bir anne ve bir baba. Korkmu$lardI. Ve ben kelimelerin kifayetsiz kaldIgI bir durumdaydIm.`
    ---------------------------------------------------------
    cok zor bi durum bu ya özellikle o baba ailesini koruyamadıgı için ne kadar kahroluyordur

destination@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nishly
    nishly's avatar
    Erkek

Allah yar ve yardımcıları olsun ıraqlıların...
    söylücek bişi bulamıyom elden bişeyde gelmiyo

üzgünüm yapabileceğimiz tek şey dua ...

saygılarımla... 

Ayakkabım yok diye üzülürdüm, Ta ki ayakları olmayan çocuklar görene kadar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeForce
    GeForce's avatar
    Erkek
    Iraklılara acıyorum ama onlar birazda hakedio adam gibi direnseler böle olmaz tabiki insanlar ölcek savaştalar ama daha fazla american askeri öldürseler her evden american askerlerine ateş etseler american askerleride evlere kafalarına göre girip çıkamazlar dirensinler yoksa daha çoook öldürülürler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    eee adam gibi eline silahı alıpta savaşmazsan alırlar ülkeni böyle,dalga da geçerler.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
Toplam Hit: 1262 Toplam Mesaj: 6