Abd Ordusu K.Irak
-
Washington Post gazetesi, 23 Haziran 2004’ta ABD’nin Irak’taki bölgesel Kürt yönetimine nakit 1.4 milyar Dolar yardım yapma kararı aldığını ve Amerikan ordusunun söz konusu parayı üç helikopterle Erbil’e taşıdığını yazdı. Gazete ayrıca, Irak’ın yeniden imarı için ABD’nin ayırdığı fondan da Iraklı Kürtlere 18.4 milyar yardım gönderildiğini belirtti.
Gazetede Rajiv Chandrasakaran imzasıyla yayınlanan ve oldukça geniş yer verilen haberde, Irak Kürt yönetiminin bugünlerde hazırladıkları 30 saniyelik reklam filminde Amerikalılara "öteki Irak’ı" anlattıkları aktarıldı. Irak’ta Sünniler ve Şiiler kanlı bir savaşın içindeyken Kürtlerin, Amerika’da kendi tanıtımlarını yaptığı belirtilen haberde, sadece geçen yıl Kürtlerin Amerika’da lobi şirketleri ve Washington’da bir diplomatik büro kurmak için 3 milyon dolardan fazla para harcadığı vurgulandı. -
ya iyimi yeni komuşumuz abd ye merhaba diyelim :@. bence abd nin yaptıgı modern bi sömürgecilik anlayışıdır.
-
Abd Ne Yaptıysa Kendi ÇıkarLarı İçin Yapmıştır. Bu CümLe YeterLidir!
-
Amerika sağolsun yardım severliği tuttu birden hala yardım yapıyolar onlara Türkiye'yi parçalamak için götlerini bile vercekler nerdeyse a.q. evlatları
Toplam Hit: 1130 Toplam Mesaj: 4