folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Abd Ordusu K.Irak

Abd Ordusu K.Irak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murat
    murat's avatar
    Erkek
     Washington Post gazetesi, 23 Haziran 2004’ta ABD’nin Irak’taki bölgesel Kürt yönetimine nakit 1.4 milyar Dolar yardım yapma kararı aldığını ve Amerikan ordusunun söz konusu parayı üç helikopterle Erbil’e taşıdığını yazdı. Gazete ayrıca, Irak’ın yeniden imarı için ABD’nin ayırdığı fondan da Iraklı Kürtlere 18.4 milyar yardım gönderildiğini belirtti.
        Gazetede Rajiv Chandrasakaran imzasıyla yayınlanan ve oldukça geniş yer verilen haberde, Irak Kürt yönetiminin bugünlerde hazırladıkları 30 saniyelik reklam filminde Amerikalılara "öteki Irak’ı" anlattıkları aktarıldı. Irak’ta Sünniler ve Şiiler kanlı bir savaşın içindeyken Kürtlerin, Amerika’da kendi tanıtımlarını yaptığı belirtilen haberde, sadece geçen yıl Kürtlerin Amerika’da lobi şirketleri ve Washington’da bir diplomatik büro kurmak için 3 milyon dolardan fazla para harcadığı vurgulandı.

Madenci
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    ya iyimi yeni komuşumuz abd ye merhaba diyelim :@. bence abd nin yaptıgı modern bi sömürgecilik anlayışıdır.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Abd Ne Yaptıysa Kendi ÇıkarLarı İçin Yapmıştır. Bu CümLe YeterLidir!

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek

Amerika sağolsun yardım severliği tuttu birden hala yardım yapıyolar onlara Türkiye'yi parçalamak için götlerini bile vercekler nerdeyse a.q. evlatları

Toplam Hit: 1130 Toplam Mesaj: 4