folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Abd'den Savunma Sanayisinde Büyük Bir Adım

Abd'den Savunma Sanayisinde Büyük Bir Adım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Türkiye de de IHA eğitimleri için adım atılsın bence. Millet oyun yazmak yerine Drone yapıp 3-5 modül ile bunu 6-7 sene boyunca geliştirip güzel şeyler çıkarabilecek seviyeye gelsin.

Web-Android-Java-C# nereye kadar. Bence IHA eğitimi ve savunma sanayisi için bir takım sınavlarla adamlar yetiştirilsin.

Abd de Gemi yapmış adamlar insansız . Baya da iyi olsa gerek. 

http://www.hurriyet.com.tr/abd-ordusundan-insansiz-gemi-testi-40098814

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

aga zaten kafa yanlış Türkiyede. bu sistemle anca millet oyun fln yazar. ben buna karşı deilim finlandiya mobil oyunlardan baya para kaldırdı zaten. Kafamızın değişmesi lazım

bu gün tübitak gibi kurumlar dinle alakalı şeylere para yardımı yapıyorsa zaten çok bişi beklememek gerekir.

ekşide obama hakkında yazılar yazılmıştı çomarın biride çıkmış diyor ki teknoloji seviciliği yapan başkan diyor. sanki teknoloji seviciliği yapmak kötü bişiymiş gibi. türkiye bir batağın içinde çırpındıkça daha çok batacak

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

@Ekerci , hocam devletin bakmasına gerek yok ki ? Şu ülkede manyak zeki insanlar var. Video çekseler ? günde 2 saat çok değil ? Bu şekilde isteyen insanların hem danışacağı birileri olur. Bu ülkede kaynak bulmak çok zor. SOru soracak birini bulmak çok zor . Mobil uygulama geliştiren kişinin bile yardıma ihtiyacı olduğunda soracağı kimse yok. Şahsen benim de soracağım tek bi bu forum var :D Yada Stackoverflow başka bişey yok yani. Bilgiye ulaşmak çok zor aslında kolay değil. Anahtar kelimeyi bilmeden bilgiye ulaşamıyorsun. Şöyle düşün aklında bi soru var ama hangi kitapta olduğunu bilmiyorsun. gidip bütün kitapları tek tek bakmak yerine birine soru sorsan cevabını verse sen üstüne yoğunlaşıp öğrensen daha iyi olur.. Değişik bişey ya :D Yapacak birşey yok ama bu ülkede hala çok zeki insanlar var ve hiç de bitmeyecek :D 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

İngilizcem öyle mükemmel değil ama şimdiye kadar ne arasam buldum internette. 

Sadece arama yöntemini, anahtar kelimeleri bilmen gerekiyor. Daha geçen açtığım modlama konusunda gerekli kelimeleri aldıktan sonra onlarca kaynak buldum. :)

Konuya gelirsek,

ABD yani. Hem de DARPA. Yapar tabi. :=

Bizim ülke neden yapamıyor konusuna ben girmiyorum. Binlerce sayfa yazılabilir.

Son olarak da oyun yapabiliyorsanız yapın. İyi para var. Hem de zevkli.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Biz de pervaneli uçak ile tank yaptık? DARPA da kimmiş bunların arpasını kim veriyor? ABD arkasında da İsrail, siyonistlerin oyunlarıyla ülkemizin dünyada bir numara yerli ve milli teknolojilerimizi kıskandıklarından bu tip haberleri paralellere yaptırıyorlar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

@SkynetX Şu anahtar kelime bulma muhabbetini hiç bilmiyorum vallaha. Genelde Anahtar kelimeyi bile araştırıyorum :D O derece yani 2x zaman kaybı Ama + Sı fazla oluyor

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    Austen bunu yazdı

Biz de pervaneli uçak ile tank yaptık? DARPA da kimmiş bunların arpasını kim veriyor? ABD arkasında da İsrail, siyonistlerin oyunlarıyla ülkemizin dünyada bir numara yerli ve milli teknolojilerimizi kıskandıklarından bu tip haberleri paralellere yaptırıyorlar.

Yalvarırım ironi olsun.

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
Toplam Hit: 1054 Toplam Mesaj: 7
araç abd