folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Abdli Asker Iraka Gitmemek İçin Kendini Vurmuş

Abdli Asker Iraka Gitmemek İçin Kendini Vurmuş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oRJiNaL
    oRJiNaL's avatar
    Erkek

Amerikalı asker, Irak'a geri dönmemek için kendini vurdurttu

Bir süre önce Irak’tan dönen bir Amerikalı asker, Irak’a geri dönmemek için parayla kendini bacağından vurdurttu.
          Irak’ta 8 ay daha görev yapması gereken Jonathan Aporte (20) adlı asker, önce soyulduğunu ve vurulduğunu iddia etti, ancak polis sorgulamasından sonra ifadesini değiştirerek kendisini vurması için bir adama 500 dolar verdiğini itiraf etti.
          Irak’a geçen pazartesi dönmesi gereken asker, "Her gün vurulma korkusuyla yaşayacağına bir kere vurulmanın daha iyi olacağını düşündüğünü" söyledi.
          Aponte, komplo kurmak ve bir olayı yanlış aksettirmekle suçlandı. Aponte’nin vurulma konusunda yaptığı şakayı ciddiye alarak, vuracak kişiyi ayarlayan eşinin de suçlandığı kaydedildi.

Kaynak : http://www.milliyet.com.tr/2007/07/14/son/sondun05.asp

Ne geçmiş vardır ne gelecek sonsuz bir "şimdi" vardır hiç bitmeyecek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ieizhtzeihtzner
    Ieizhtzeihtzner's avatar
    Erkek
    g.t korkusu nelere kadir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

bu durum abd askerlerinin acaip bi piskolojik çöküntü içinde olduğunu gösterir, fakat malesef ülkemizde de kıbrıs harekatı öncesi savaştan korkup da intihar edenlerin olduğu bilinmektedir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

ben allahım bana savaşmayı sehitliği nasib eyle diye dua ederim millet savasa gitmemek icin kendini vurur.

gerci bahsettiğimiz kişi götoş bi amerikalı ne bekliyoruzki 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    geçenlkerdede 10 amerikalı asker(rütbeli rütbesiz) baya bi itirafta bulunmuş, kimseye hesap vermiyolarmış, tutuklamak yerine ölü elegeçirin die emir alıyolarmış, öldürdükler iişkence ettikleri sivilleri ffln filan garip yani, müslüman memleket olmasa gitmek istersim asker olarak ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Erkek
    Dün Tv de İzledim Kanımı Dondurdu Adamlar Araçlarıyla Çucukları Ezip Geçiyorlar YOllarda Arabalara Çarpa ÇArpa Geçiyorlar ŞErefsizler Sonunuz YAkın Az Kaldı Sizin de Hak Yerini Bulacak Bütün Zulumler Ortadan Kalkacak Adalet Yerini Bulacak...

Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kadaaa
    Kadaaa's avatar
    Erkek
    özala zamanında demişlerde girmemiş amk ıragına sonradan pişman olmus bi girsek temizler çıkarız AMK ordakilerde insan ordakilerinde canı war yaptıkları ne insanlıga nede delikanlılıga sıgar hepsi o.ç nasıl taw oluyom amk duklarım düğnyanın öbür tarafından geliyo yanıbasımızdaki insanlara zulmediyo bide kürtlerle anlaşmaya çalısıyo ya hepsini sikip atcan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı:
    -----------------------------

ben allahım bana savaşmayı sehitliği nasib eyle diye dua ederim millet savasa gitmemek icin kendini vurur.

Götöş bi Amerikalı değil,

Yanlış savaşa gönderilen gururlu bir asker...

İntahar denemesinin sebebi bence boktan bir savaşta ölmek istememesi...

1. ve 2. Dünya Savaşlarında ABD lı lerin götleri sıkışınca aslında delikanlı adamlar olduğunu gördük zaten dünya olarak...

Eğer boktan bi savaş olmasaydı eminim ki her İNSAN gibi o da vatanı için ölmeyi göze alırdı... 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    Musket bunu yazdı:
    yolbulucu bunu yazdı:

Götöş bi Amerikalı değil,

Yanlış savaşa gönderilen gururlu bir asker...

İntahar denemesinin sebebi bence boktan bir savaşta ölmek istememesi...

1. ve 2. Dünya Savaşlarında ABD lı lerin götleri sıkışınca aslında delikanlı adamlar olduğunu gördük zaten dünya olarak...

Eğer boktan bi savaş olmasaydı eminim ki her İNSAN gibi o da vatanı için ölmeyi göze alırdı... 

aslında halısın musket kardeş bence onlar orda vatan icin savaşmıyolar ibnelik olsun diye savasıyolar.ırak amerika icin bi tehtitmiydi sanki.

ama bana savas deseler öleceğimi bilsemde savasırım.herseyi bırak tam bi eğlence ölürsen cennete gidiceksin sehit olarak yasarsan süper karizman olacak

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
Toplam Hit: 984 Toplam Mesaj: 9