Abdülhamit Hamit Han'ın Vezirleri (Soy Ağacı)
-
Arkadaşlar merhaba ; abdülhamit hamit han ın vezirlerinin soyağacını nereden nasıl öğrenebilirim.Şimdiden teşekkür ederim.
-
vikipediye baktınmı?
-
evet baktım bi sonuca ulaşamadım
-
Bende verdin sandım başlıktan hayal kırıklığı.. Kolay değil dostum eğer İst.deysen tarih araştırmaları vakfı ndan daha iyisi Ergun hiçyılmaz arşivlerinden filan herhalde. O döneme ait çok araştırma yaptım elbette başlangıç noktası Topkapı sarayı oluyor ama bir öneri Türbesinin bulunduğu yer var Cağaloğlu'nda bir Osmanlı Hanedan mezarlığı dır aynı zamanda orası çok ilgi çekici ve Osmanlı ve Türk tarihi açısındanda oldukça önemli ve gizemli bir yerdir hatta.Şimdilerde içerisine bir kahvehane yapmışlar oraya bir danış çok bilgi elde edebilirsin.
-
zeyrekli verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim.Bi araştırayım istanbula gidince
-
Estağfurullah dostum. Öğrendiğin veya öğrenmeye çalıştığın bir şey olursa II.Abdülhamit Han dönemi ile ilgili elimden gelen yardımı yapmaya çalışırım. Amatör bir dönem araştırması yaptım ben kişisel bir olay ile ilgiliydi halada bitirmiş değilim dolayısı ile paslaşalım ..