folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Abdülhamit Hamit Han'ın Vezirleri (Soy Ağacı)

Abdülhamit Hamit Han'ın Vezirleri (Soy Ağacı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc3
    pc3's avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba ; abdülhamit hamit han ın vezirlerinin soyağacını nereden nasıl öğrenebilirim.Şimdiden teşekkür ederim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

vikipediye baktınmı?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc3
    pc3's avatar
    Erkek

evet baktım bi sonuca ulaşamadım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Bende verdin sandım başlıktan hayal kırıklığı.. Kolay değil dostum eğer İst.deysen tarih araştırmaları vakfı ndan daha iyisi Ergun hiçyılmaz arşivlerinden filan herhalde. O döneme ait çok araştırma yaptım elbette başlangıç noktası Topkapı sarayı oluyor ama bir öneri Türbesinin bulunduğu yer var Cağaloğlu'nda bir Osmanlı Hanedan mezarlığı dır aynı zamanda orası çok ilgi çekici ve Osmanlı ve Türk tarihi açısındanda oldukça önemli ve gizemli bir yerdir hatta.Şimdilerde içerisine bir kahvehane yapmışlar oraya bir danış çok bilgi elde edebilirsin.

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc3
    pc3's avatar
    Erkek

zeyrekli verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim.Bi araştırayım istanbula gidince

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Estağfurullah dostum. Öğrendiğin veya öğrenmeye çalıştığın bir şey olursa II.Abdülhamit Han dönemi ile ilgili elimden gelen yardımı yapmaya çalışırım. Amatör bir dönem araştırması yaptım ben kişisel bir olay ile ilgiliydi halada bitirmiş değilim dolayısı ile paslaşalım ..

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
Toplam Hit: 2174 Toplam Mesaj: 6