Abdye Rağmen İrana İmzayı Çakıyoruz :)
-
ya hacilar başlığı aradım onca bulamadım 15 aramadan sonra arama hakkı yok sanırım.
iranla anlaşıyoruz demiştim orda da doğalgaz getirecez demiştim ihalesiz arayacağız doğalgaz. ve kköprü olacağız avrupaya bizde tabi alacaz payımızı
türkmenistan ve iran... sanırım bazi müridler bu iran türkmenistan anlaşmasını seçime bağlamışlardı. ve kınamıştım ülke hakkında fıstık gibi bir plan yapılıyor buna bile karşı çıkmak ne derece doğrudur anlamış değilim. ülen rus yunan piclerini bizi by pass ederken biz büyük bi hamle yapıp fırsatı değerlendiriyoruz. bunu yapmak suçmuydu ve az önce haberlerde gördüm amerikan itine rağmen ülkemizi düşünerek kendi çıkarlarımız için ister abd olsun ister rus sallamayız denmişti.
ve yarın herşeyin ayarlanması için imza atılıyor. (boru tipi zamanlama maliyeti vs vs.)
ben bu hamleye destek veriyorum halen itiraz edenler varmıydı :)?
-
helal ossung bea pederle beraber ne kadar kızmıştık ihale yapılmayacak die ama ii olmuş hayırlısı yaf insan sırf ABD istemiyo die yine yapar yha :D
-
bunlar bu ülkeyi iran gibi şariat ülkesi yapacaklar! ne gerek var iran gazına! rus gazı yanmıyomu sanki! sadece ruslara BAĞIMLI kalsak nolurdu sanki. vs..vs.. :D XD
tabiki ben böle saçmalamıcam!!
ABD ve RUSYAya rağmen iran gazına ve dünyanın en büyük gaz rezervi olan iran kıyılarında gaz çıkarmaya EWET!!
-
yok haci iranın şeriati beni ilgilendirmez. olmaz zaten. bir kazanç var burda o farkedilmeli.
ayrıca yıllar önce bize düşman olan iranla bu sıcak bağlantı bi yandanda pkk itlerinin korkulu rüyası oluyor iran bi füze yolluyor doğru kandil dağına bu sıcak bağlantı sürdürülmeli ülke için. pkk itlerine darbe engel. yapmaları güzel bişey.
-
herşeyiyle araştırmak lazım sadece 2 tane uzmanı dinleyip 3 köşe yazısı okumakla fıstık gibi proje olmuş denmemelidir..araştırıcam..
-
antiran :D