folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Abdye Rağmen İrana İmzayı Çakıyoruz :)

Abdye Rağmen İrana İmzayı Çakıyoruz :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ya hacilar başlığı aradım onca bulamadım 15 aramadan sonra arama hakkı yok sanırım.

iranla anlaşıyoruz demiştim orda da doğalgaz getirecez demiştim ihalesiz arayacağız doğalgaz. ve kköprü olacağız avrupaya bizde tabi alacaz payımızı

türkmenistan ve iran... sanırım bazi müridler bu iran türkmenistan anlaşmasını seçime bağlamışlardı. ve kınamıştım ülke hakkında fıstık gibi bir plan yapılıyor buna bile karşı çıkmak ne derece doğrudur anlamış değilim. ülen rus yunan piclerini bizi by pass ederken biz büyük bi hamle yapıp fırsatı değerlendiriyoruz. bunu yapmak suçmuydu ve az önce haberlerde gördüm amerikan itine rağmen ülkemizi düşünerek kendi çıkarlarımız için ister abd olsun ister rus sallamayız denmişti.

ve yarın herşeyin ayarlanması için imza atılıyor. (boru tipi zamanlama maliyeti vs vs.)

ben bu hamleye destek veriyorum halen itiraz edenler varmıydı :)? 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilmiom
    bilmiom's avatar
    Erkek
    helal ossung bea pederle beraber ne kadar kızmıştık ihale yapılmayacak die ama ii olmuş hayırlısı yaf  insan sırf  ABD istemiyo die yine yapar yha :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkblood
    darkblood's avatar
    Erkek

bunlar bu ülkeyi iran gibi şariat ülkesi yapacaklar! ne gerek var iran gazına! rus gazı yanmıyomu sanki! sadece ruslara BAĞIMLI kalsak nolurdu sanki. vs..vs.. :D XD

tabiki ben böle saçmalamıcam!!

ABD ve RUSYAya rağmen iran gazına ve dünyanın en büyük gaz rezervi olan iran kıyılarında gaz çıkarmaya  EWET!!

bilenle bilmeyen bir olur mu?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

yok haci iranın şeriati beni ilgilendirmez. olmaz zaten. bir kazanç var burda o farkedilmeli.

ayrıca yıllar önce bize düşman olan iranla bu sıcak bağlantı bi yandanda pkk itlerinin korkulu rüyası oluyor iran bi füze yolluyor doğru kandil dağına bu sıcak bağlantı sürdürülmeli ülke için. pkk itlerine darbe engel. yapmaları güzel bişey. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    herşeyiyle araştırmak lazım sadece 2 tane uzmanı dinleyip 3 köşe yazısı okumakla fıstık gibi proje olmuş denmemelidir..araştırıcam..

NesTo | same shit diffirent asshole
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VatanisTurK
    VatanisTurK's avatar
    Erkek
    antiran :D

Devlet-i Osman-i Ali"de terfi"i temayuzilim irfan-i ile olmaz ya olacak kuvvetli iltimas ya olacak medeni haz ya da olacak delikle temas. ---- Millet Kadınla ilgili konu acıyor biz açınca siliniyor alın url:moderatör silmeye alısık onca konu oluyor kadınlarla ilgili küfürler yazılıyor bız acınca anlaşılmadan sılınıyor örnegın su url"deki söz http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=S%F6zler&folderid=42998 amı olanın ımanı olmaz sözü kim için söylenmiş söylesenize amk hadi ? benım konuma gelip öyle böyle demesini bılyordunuz ?
Toplam Hit: 1267 Toplam Mesaj: 6