ABİ BEN BUNLARI ANLAMIYORUM???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HULALOT
    HULALOT's avatar
    Erkek
    BU KIZLAR BAŞIMIN BELASI YAW SU ANA KADAR HİÇ ÇIKMADIM AMA ABİ BANA GÜZEL KIZLAR YAKIŞIKLISINDİYO ÇİRKİNLER TİPSİZ DİYO UYUZ OLDUM YARDIM EDİN ANTİ UYUZ FALANLA:=}

DEME ÖYLE BÖYLE BİR SÖZ ,ERKEKSEN SENDE SÖYLE BÖYLE BİR SÖZ!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanaldarbe
    sanaldarbe's avatar
    Erkek
    onlar farklı yaratıklardılar kimse anlayamaz espri yapmazsın mal mal gülerler////birde ricam yazını ufak yaz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lucas
    lucas's avatar
    Erkek

anlayan çıktımı??Allah onları yaratırken bir sır gibi yaratmış anlamak mümkün değildir heralde...

Ekonomisi zayıf bir ulus, yoksulluktan ve düşkünlükten kurtulamaz; güçlü bir uygarlığa, kalkınma ve mutluluğa kavuşamaz; toplumsal ve siyasal yıkımlardan kaçamaz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    N0dZX
    N0dZX's avatar
    Erkek
    boşwerr kardeş ko g*tüne gitsin pısırık olma yırtık ol rahat olursan böle sosyal bi tip olursan ne tipine bakarlar ne yapına iş daha çok konuşmada kızları tip dışındaki şeylerde etkilemede biter sende öle ol konuşkan ol komik ol aman ne bilim yap işte bişeyler...:D

hayatta yenilmiş olan kazıkların toplamına "tecrübe" denir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rapko42
    Rapko42's avatar
    Erkek
    abi kızlar büyük başlık açıpta forumu kirletmeye değermi sorarım sana??

Pankrasının sağlığına dua edeceksin gözlerini kapatırken zafer işareti yapcaksın tuvaletten çıkarken..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    krdşim kızların gözüne girmek istiyorsan ağır olacaksın bak bu lafımı unutma piç olacaksın ağr olacaksın esprtiyi unutma espri dersleri al
Toplam Hit: 1222 Toplam Mesaj: 6