Abii Olmaz Böyle Bişey Hatuna Bakarmısın!2 Tahribat İçin
-
Kişinin mail şahım tarafımdan hacklenmiştir.
Eklemeyın kısı lstenize bu kısıı daha
zaten eklesenzde bişey eğimeyecek ya
neyse
boşverin
Halil Candemir
halilcandemir@hotmail.com -
KIZIN MAİL ADRESINI BEN VERDIM ZATEN BANA SPACE BAKH DIYOSUN II OKU FORUMU AYRICA HACKELDIM DIE UFURME ATTIM BEN O MAIL ADRESINI HACKLEMIS MIS...
-
lan mal adam gır ozaman gor sapımın ıpı sana
burada sana bır sey anlatacak halım yok
sen gel
msn ye goruselım
ozel olarak
bak halilcandemir@hotmailçcom
ekle beklıyom senı
muhalkkak tamam mı
sap senı
sap
adam ol tamam mı
kendın ıcın bırsey yapamıyorsan
sus baskalarına yaramıs olursun ozman
adam ol adam
-
Sen yenisin galiba ? :)
-
BEN SAPLARI EKLEMEM MSN ME HELE ISMI KAZMA ISMI OLAN HALIL DIYE BIRINI KENDINI BI BOK ZANNEDEN SALAK HACKER IM HAVALARINDA ORTALARDA GEZME HADDINI BIL
-
COK BILIYOSAN HACKER LIGI BISIRU SIRKET BILGI CALMAK ICIN ELEMAN ARIYO GITTE ORDA ISE YARA GELIP BURDA BI IKI KISIYE HAVA ATMAYA CALISMA AYRICA SEN BENIM SAP OLDUGUMU NERDEN BILYON TABEE SALLAMAKTA UZERINE YOK NASIL OLSA UFURYON YINE....
-
abi bu arkadas yeni heralde yazdiklarindan bisi anlayamdim ben yaws (: (tahrikey açıldımı noldu hehehe)
-
ABI YENI OLMAM NE FARKEDICEKKI ADAMIN BIRISININ MSN ADRESINI KAPATMASININ NEDENINE BAKSAN YA KADINA SOYUN DEMIS SOYUNMAMIS VE SIZ BU ADAMI SAVUNUYOSUNUZ STRIPTIZ ISTIYOSA GIDER HARBIYEDE BI SURU STRIPRIZ CLUBU VAR BU BIRISININ MSN SINI HACKLEMESINE NEDEN OLAMAZ.....BENCE BILDIGI SEYLERI FAYDALI YÖNDE KULLANSIN INSANLARIN OZGURCE TEKNOLOJIYI KULLANMA HAKKINI ELINDEN ALMAK ICIN DEGIL....
-
hajı kimse bişe anlamıo ki adamı sawunalım =)
-
scorpion_king79 sinirlenme bos ver takmaa msn heyk odane :d bos verr bugidiste biri bani yiyecek vallaha :d
Toplam Hit: 1723 Toplam Mesaj: 10