Abileeerr...
-
YA abiler,önce şu key degistirici zamazingoyu ben calıstırdıktan sonra windowsu etkinlestir diye bisey asla cıkmıyor.hatta o oobie.exe /a lı zımbırtıyı yazsam bile cıkmıyor.sp1de kendi kendine kurumunu iptal ediyor.sistemim msi 865pe ht anakart,512 pc3200 ram,128 mb mx440 gf4 ekran kartı,2.6mhz p4 ht.kafayı yemek uzereyim.eger ankaradan olan bi abi varsa yardımcı olabilir mi.attıgım formatın haddi hesabı yok.98i kuruyorum iyi eywallah ama xpnin yarısı hızında calısıyor bilgisayar.xpde nerdeyse oyunların hicbirini oynayamıyorum.bu kadar para verdim o kadar biriktirip ne hayaller kurmustum be:)
-
Bu basligin altindaki 4. basligi oku (XP ve CRACK vs..)
tam anlamadim ama .. -
ulen aynı sorunu amd yapsa demediğinizi bırakmadıydınız. nerede intelciler ha ??? demekki her sistemde sorun çıkıyomuç. p4 2.6 demek herseyin gulluk gulistanlık olması demek değilmiş de mi.
neyse arkadaş sorununu biraz daha açık yaz yardımcı olayım -
Bana ecarpar@hotmail.com adresine elindeki XP nin versiyonunu yolla HOME mi PROFESSİONAL mı birde sürekli kullandığın bir mail adresi ver bana sana benim kullandığım crackları yolluyum kullanma şekillerinide yolluyum mail adresime atki senin mail adresini öğreniyim sürekli kullandığın bir mail adresini kullan mail atarken sonrada cracklerinin keyfgini sür %100 çalışıyorlar çünkü kendim kullanıyorum bekliyorum
-
ben buyum iste.xp pro build 2600 yazıyor.bu arada ekran kartımı fx5600 256 mbla degistiriyorum.insallah yararı olur.bi de bilgisayarım bazen acılırken kilitleniyo.neden olabilirçyani bes acılısta bir filan?
-
intelden o intelden
-
arkadasım bana bilgisayarı parcalatcaksan soyle.biri yardım edecek mi.neyse ben bi uclu sarayım.eywallah.
-
babalar,bu kadar mı şimdi?eywallah
-
kardes bence senın sorunun donanımdan kaynaklanmıo! Aynı sey bende de oluyordu senın kullandıgın crack Windowsu dıgerlerınden farklı kırdıgı ıcın sen aktıvasyonu ıstesende kıramıyorsun. Sen benı dınle denenmıs yontem.. Bıraz zamanını alacak ama ben bu yarım saatten kacmak ıcın 3 gun netlerde gecırdım. Bilgisayarına Xp yı kur, ama sadece yukseltme modunda yarım saatını alır hıc ayar cekmen gerekmez. Tekrar actıgında senden aktıvasyon ıstıcek crack etmeden once SP yı kur, goreceksın kuracak, sonrada guvenlı moddakı crack ıslemını aynen tekrarla.... SP ye meraba de
Toplam Hit: 2073 Toplam Mesaj: 9