Abluka Alarm Tüm Albümler İstek
-
beyler abluka alarm ın tüm albmlerini arıyorum. yardımcı olabılıcek arkadaslara sımdıden tesekkur ederım .
NOT: gizemli senden umutluyum :)
-
yine mükemmel topiclerin ardı arkası kesilmiyor ve google kullanmayı bilmeyen mürid sayısının gerçekten küçümsenmiycek bir düzeyde olduğunu farkederiyoruz
öncelik google com a giriyoruz Abluka Alarm rapidshare die arattıktan sonra önümüze gelen ablukalarm.blogspot.... linkine tıklıyoruz ve orda olduunu grüyoruz GOOGLE!!
-
yardım ıstedık sadece. burnun bu kadar havada olmasın kardes. bazı konularda kendınden az bılgısı olanları kucumseme. kımse dogustan net manyagı deıl. ılgı meselesı. burasının ortamı hosuma gıttıgı ıcın burdayım ama senın gıbılerıne rastlıorum malesef. Allah yolunu acık etsin...
-
Senin mesajına dayanarak burdaki bilgi eksikliini soruyorum google a girmeyi bilmemek mi yoksa yanına rapidshare yazmayımı bilmemek ?
-
nese ya vazgectım. canımı sıktı bu kardes. bu konunun sılınmesını ıstorrum moderatorlerden. sımdıden tesekkur ederım
-
önemli değil google:)
-

01.İntro
02.Yalnızlık iki satır
03.Kırık düşlerde cennet hayelleri
04.Sabret daha çok gün var
05.Yatıştı hiddetim
DOWNLOAD -
1- Virane Dervişler
2- Tövbelerim Hasarlı (featuring Sagopa Kajmer)
3- Ne Fark Eder
4- Dar Mesafe (Interlude)
5- Yeminli Yaver
6- Ben Bir İnsanım
7- Rüyalar ve İnsanlar
8- Kaos (Interlude)
9- Herşey...Herkes
10-Ahenk
11-İçimizden Geldi
12-Hamle
13-Bu Laflar Benden
14-Bitik Şans
15-Paravan
16-Kum Saati (Outro)
http://rapidshare.com/files/79849391/Sagopa-Kajmer-Abluka-Alarm-Ahenk-2007-Full-Album.rar
bu arada dayı bu adamın albümleri yoqq bi 2007 ila 2008 albümü var , diger parcaları sadece eşlik etmiş ....
kısa bi bilgi koyuyorummm
2005 Sagopa Kajmer’in Romantizma adlı albümünde ”Rüyalarımdaki işaretler” parçasına eşlik etti.
2005 Kolera’nın Karantina Embryo adlı albümünde ”Küllendim Yıllarla” parçasına eşlik etti.
Derin Darbe ”Karamsar Naralar”
2006 Kafile(Türk Rap Karma)
2007 Abluka Alarm’ın ilk albümü ”Ahenk” Melankolia Müzik etiketiyle müzik marketlerde yerini aldı.
Savaş
(Savaş Tancuay) Samsun doğumlu
Derin Darbe ”Karamsar Naralar”
2005 Kolera Karantina Embryo albümü ”Küllendim Yıllarla” parçasına eşlik etti.
2005 Kafile ”Türk Rap Karma”
2007 Abluka Alarm’ın ilk albümü ”Ahenk” Melankolia Müzik etiketiyle çıktı.
Toplam Hit: 832 Toplam Mesaj: 8