Abuse Mailleri
-
Abuse Yöntemini kullanan arkadaşlar vardır her ne kadar lamerlikde dense bu da bir yöntemdir acaba abuse yoluyla başarı elde eden arkadaşlar buraya gönderdikleri mailleri yazabilir mi herkes başarılı olduğu maili paylaşırsa gayet iyi olur bu yöntem en çok zarar veren yöntemlerden biri yapanlar çok ben çok başarılı oldum açıkçası nice büyük siteyi serverinden sepetlettirdim evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
-
Abuse Mail örneği:
Bir Antidos sisteminin kendisine dos attach yaplan ip adresine whois çekip whois de ki abuse@ li maile otomatik gönderdiği mail gerekli düzenlemeri yapınca işe yarıyormail şu:
"Urgent: Administrative issue enclosed, please read" başlığıylaTo whom it may concern;
The remote system" şikayet dilcek site ip si " was logged attacking our "host saldırılan ip salla bunu",
this is an automated warning based on admin contacts from the arin.net whois
database. Please do not ignore this message!
" şikayet dilcek site ipsi "was found to have exceeded acceptable inbound packet flow,
we have as such banned the remote host from our network. However to remove the
stress from our carrier providers network, we require your assistance to
further investigate this issue and see that it does not occure again.
Enclosed below are log portions detailing the attack on our host, all time
stamps are GMT +0300.
APF [antidos] log:
Fri, Jul 31, 2009 11:44 am host antidos(29296): "şikayet dilcek site ipsi" -> *.*.**.*
Fri, Jul 31, 2009 11:44 am host antidos(29296):" şikayet dilcek site ipsi" -> *.*.*.* (DROPPED)
Administrative team -
nerde tbt nn abusecileri kayıplara mı karıştı yahu ?
-
abuse ne bi bilsem :)
-
abuse kelime anlamı kullanmak(kötüye),suistimal etmek, amaç bu mailler sayesinde karşı tarafı keklemek, önemli bilgi vs elde etmektir. Gönderilen spam mailler, ödül kazandınız,sevap işleyin,penisinizi büyütün... elde ettikleri kar ne ? reklam,maile inananların bu reklamları yaymaları(daha cok kisi), daha spesifik olarak karşı tarafın kişisel ve bilgisayarında data'ya ulaşmak , su linke tıkla bize ulaş gibi ,attıgın adamın nabzına göre şerbet vermek icinde özel hazırlanmışlarıda mevcutdur.
Her hıyarım var diyene bir avuc tuzla koşan internet kullancılarını avlamak icin bir metod.