Aç-Aç Baya Bi Açıldık Açılımın Ötesindeyiz
-
kahramanmaraş spor - Zaho ( kuzey ırak ) maç'ı açılımı zorladı bizim kent yorumlariniz nelerdir.
Sitede yazan arkadaş Kürt milli takımına oyuncu felan yetiştiriyor kürdistan dan bahsediyor. çok mu açılıyoruz ne anlamadim
-
haber değeri bile olmayan şeyleri sürekli okuyoruz
bunun mantığıda şudur belli bir süre tepki verecez
sonra alışacaz daha ileri gidilecek
gözün gördüğüne beyin alaşacak yani..
-
Açılımın kalbi maraş- neden diye sorarsan kürt ve alevi ler maraşda öldürüldü,buna katliam dediler dogrudur. o gün bu maçda olay çıkmaz ise bu memlekette herkes kabul etmiş bulunacaktir açılımı kanaatimce
-
noluyor böyle ya . adamlar herşeyi kabullenmiş ibne başı apoyla konuşurlar kürdistan derler herşey kabullenilmiş.millet ne kadar salaklaşmış.
milletimiz salaklaşmış gerçek bu bunun üstüne gelipte " sen bu Türk milletine nasıl salak dersin" demeyin çünkü salağız.
milletim hala rte ye veriyor oyunu daha ne salaklık arıyorsunuz ki. ülkeyi bölüyorlar yine ses seda yok.
herkes bir kahraman bekliyor.en salak şey bu olsa gerek.kahraman nedir ya 2. Atatürk ü bekliyorsan gelmeyecek.iş başa düşüyor böylece.
sadece içim yanıyor.bu halleri gördükce ibne başı apoyu orda konuşturdukça şehitlerimizin kemikleri sızlıyor.benim içimde buna yanıyor.
-
hoca dinci baş kaldırış şeyh sait isyanında ilk ortaya çıkmıştır.Cumhuriyetten sonra.Abdullah öcalan zaten ben şeyh saidin devamıyım demişti.
Öte yandan şeyh said kimdi ? Kürt kökenli biriydi.Dincilerin sevmediği kürtler..Fakat bu baş kaldırışların cumhuriyetten tiksinmenin ödülü olarak amerikanın desteğinle özelliklemi yapıyorlar bilmiyorum.
Korkarımd ediğim gibi kürdistan için gizli gizli ellerinden gelni yapacaklar ve akplilerde kürdistan kurulana kadar kardeşim öyle birşey olsun ilk ben sıkarım kafasına diye konuşacak.
Tabi ki kürdistan kurulması hayat.Önce bir kaç milyon insanla ve orduyla baş etmelri lazım.Kürdistan 10 seney kadar kurulmazsa bir daha unutsunlar o hayalleri.
-
Beyler bu açılım saçmalığına inanıyorsanız aldanıyorsunuz...
dağda eşkiya silahıyla olduğu sürece açılım saçılım halka yalan söylemektir.
emperyalizm emrediyor ülkeyi yönetenlerde saçmalıyor.
Şehit analarının yüreklerini bir kez daha yaktınız...verilen mücadelede teslimiyetçiliğin daniskasıdır bu.
işimiz gücümüz yok bu ülkenin tek derdi açılım.
ordan oraya koşturup körebe oynuyorlar.
-
Akpnin yapısı belli
önce bi fikri verir, nabzı yoklar, sonra her gün gözümüze sokmaya başlar, ayaklanmalar yürüyüşler, fakat taraftar bir toplum olduğumuzdan karşı çıkmamız en fazla 1 hafta sonra yürüyüşlerde biter, ayaklanmalarda.Daha sonra zaten seçimde kimse bunu hatırlamaz.
Herkezin görüşü bellidir nede olsa MÜSLÜMAN seçmenler ya akpden iyisini bulamazlar.
Hep oyunlar böyle, akpnin taktiği bu.Bir gün başlarına yıkılacak.