Acaba Kimim Ben ..?
-
Acaba Kimim Ben ?
Içimdeki çigliklar volkan gibi patlarken
Disimda inadina vurdum duymaz bir tavir.
Kiziyorum kendime,
Bu kesmekes halime.
Vuruyorum,
Ellerime kelepçe,
Ayagima pranga,
Mahkumu götüren gardiyanim bir anda.
Önce sirtima savci cübbesi geçirip,
iddia makaminda idam çigirtkanligi yapiyorum.
Sonra bir bakiyorum elimde hakim tokmagi.
Tam elde kalemimi kiracakken
Dilimden beraat cümlesi dökülüyor
Hem suçluyorum zalimce
Hem koruyorum hamice
Bir zalimi oynuyorum sinsice
Bir mazluma dönüyorum gizlice.
Kendimi tanimak için,
Soruyorum kendime.
Acaba BEN KIMIM? diye. -
edit: arkadaşın yanlış anlamasından dolayı sildim.
-
Hay benim akılsız akideşlerim :)
Bu bir şiir'di bu şiiri ; Aşk Forumuna açtım. Ulen şiirden bile anlamayacak kadar körlemişsiniz e ben ne diyem daha ?
Yok bişey demeyecem!
-
( Zumsuk ) Emre kardeş ; foruma yorum bırakanların çoğu ; Aşk formuna yazı bırakıldığına dikkat edmeden yorum yapmışlar.En azından sen farkedebildin.Özr için saol.Bu senın olgunlaşan kişiliğinin bir örneğidir.Diğer arkadaşlar da biraz daha dıkkatlı olsunlar yorumu bırakırken.Sevgi saygı ile..!
-
abi çoğunluğa beni dahil ettin mi bilmiyorum ama bende öyle düşündüğümden öyle dedim dalga geçtiğim yok.
-
şiiri yazn arkadş sen iyi birisin dostum en azından duyguların seninle ve güzel seyler yazmşn..... diğer arkadaşlara iki sorum olck 1-akılıı olan kim kendilerimi...2- aşk büölümüne neden böyle şey yazılmsn aşk dediğn iki cins araında yaşanan ilşkimidr,insanın doğa aşkı, insan aşkı ve kendisi için değerli olan nice aşkı wardır... illada sevgili anlamındamı olck.. olsa bile şimdiki aşklar yataklık tır... ömürlük değil...... :)-
-
GKN ; unut gitsin herkez kişiliğini sergilemiş... Geyik Formuna açsam Amenna dalga geçin , ne biliyim aklınıza ne geliyorsa yazın.Anlarım.Ancak bu şiir bana Aittir işde sizin anlamadınız bu idi şimdi anladın mi GKN ? Ayrıca ben insanları sınıflandırmam.Foruma yazdım ancak bir anlık fevri bir hareketti... Az açık gözün olun , forumun nereye yazıldığına bakın ,ona göre yorum bırakın , yada susun...
-
abi bu adamı kim salıyo buralara yaw :)
-
abi aşk bölümü olduğunun farkındayım, ben kendime yakın hissettiğimden öyle demiştim. yanlış anlaşıldım galiba.
-
Aşk Bölümü'nün en önemli yönlerinden biri üyelerin şiir,hikaye,düzyazı,manzum yazı vs. eselerini ve başkasına ait olan ama okumaktan zevk aldığı eserleri paylaşmak için düzenlenmiş olmasıdır.
Bu konuda bilgisi olmayanlar cehaletleri ile susup otursunlar ve Aşk Bölümü'nde geçmişte açılan başlıkları (benim, Sword Of Darkness'ın vs.) ve o döneme ait hikaye ve şiirleri okuyabilirler.
Yüreğine sağlık kardeşim ama bu linkteki başlığını değiştirmem icap ediyor. Şiirin adını bahşedersen, başlığı o adla değiştireceğim.
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=13585
İyi çalışmalar...