Acaba Neden??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

Mrb arkadaslar.

ben tahribat.com a üye olmadan öncede üyeolduktan sonrada günde en az 2 saat sistemde kalıyorum.Eğer Açtığım Bir konu varsa devamlı Takip ediyorum.

Fakat nedense Birçok Arkadasımız Açtığı konulara birdaha bakmıor..film program vs. birşeyler paylaşmışsınız güzel ama neden dönüp bir daha bakmıorsunuz konulara..bir çok link kırık veya yanlış verilmiş oluyor..

Lütfen Konularımızı Takip edelim..Daha Sonra benim gibi bir çok arkadaş acaba neden diye düşünmesin..

Hayırlı geceler.

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kardelen442
    kardelen442's avatar
    Erkek

baba aslında güncel şeyler kırık degil senin baktıgın eski yüklenen şeylerdir. Şimdi download manager yeni sürümleri çıkmış .2 yıl önceki sürümü verilmiş konuyu mu hortlatalım.Eger yeni açılmış veya yüklenmiş bişey varsa söyle düzeltirler.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hyb
    hyb's avatar
    Erkek

hafta içi hergün abartısız 6-7  saat geçiririm zamanımı tahribatta ama böyle bir duruma  denk gelmedim.. örnek gösterebileceğin konu varmı hocam merak ettim..

........................................
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek
    hocam kimse indirmiyo demekki diye kırılan linki yenilemiyor olabilir arkadaşlar. bi pm ye bakar.

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

ewet eski olabilir hak veriorum ama son zamanlarda açılan bir çok konuyu da takip ediyorum..

genelde yazmadan takip ediyorum hangi konular hakkında kim ne tarz bir görüş bildirmiş şeklinde..

ama o zmanda görüyorum ki o konuyu açan şahıs ya bir daha hiç yazmamış yada izlemekle yetinmiş..

benim kanantimce bir kişi bir konuyu açmışsa o konuyu takip etmeli... ki bu konuda takdir ettiğim bir kişi var o da

entel köylü kardeşim...tabi ismini bilmediğim veya aklıma gelmeyen kişiler vardır...ama ricam sadece su lütfen takip

edelim kayıtsız kalmayalım hiçbir zaman

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
Toplam Hit: 841 Toplam Mesaj: 5