Acaba Neden??
-
Mrb arkadaslar.
ben tahribat.com a üye olmadan öncede üyeolduktan sonrada günde en az 2 saat sistemde kalıyorum.Eğer Açtığım Bir konu varsa devamlı Takip ediyorum.
Fakat nedense Birçok Arkadasımız Açtığı konulara birdaha bakmıor..film program vs. birşeyler paylaşmışsınız güzel ama neden dönüp bir daha bakmıorsunuz konulara..bir çok link kırık veya yanlış verilmiş oluyor..
Lütfen Konularımızı Takip edelim..Daha Sonra benim gibi bir çok arkadaş acaba neden diye düşünmesin..
Hayırlı geceler.
-
baba aslında güncel şeyler kırık degil senin baktıgın eski yüklenen şeylerdir. Şimdi download manager yeni sürümleri çıkmış .2 yıl önceki sürümü verilmiş konuyu mu hortlatalım.Eger yeni açılmış veya yüklenmiş bişey varsa söyle düzeltirler.
-
hafta içi hergün abartısız 6-7 saat geçiririm zamanımı tahribatta ama böyle bir duruma denk gelmedim.. örnek gösterebileceğin konu varmı hocam merak ettim..
-
hocam kimse indirmiyo demekki diye kırılan linki yenilemiyor olabilir arkadaşlar. bi pm ye bakar.
-
ewet eski olabilir hak veriorum ama son zamanlarda açılan bir çok konuyu da takip ediyorum..
genelde yazmadan takip ediyorum hangi konular hakkında kim ne tarz bir görüş bildirmiş şeklinde..
ama o zmanda görüyorum ki o konuyu açan şahıs ya bir daha hiç yazmamış yada izlemekle yetinmiş..
benim kanantimce bir kişi bir konuyu açmışsa o konuyu takip etmeli... ki bu konuda takdir ettiğim bir kişi var o da
entel köylü kardeşim...tabi ismini bilmediğim veya aklıma gelmeyen kişiler vardır...ama ricam sadece su lütfen takip
edelim kayıtsız kalmayalım hiçbir zaman