Acaip Bi Session Sorunu (Asp) Çözene 1 Host Veriyorum Ln!
-
bi site yapıyorum giris.asp dan siteye üye girişi yapılıyor.Sorun şu ki session sürekli değişiyor.Örn giriş yapınca session("girdimi") = "eeth" şeklinde bu sayede sağdaki üyelik bloqu giriş yapıldı gösteriyor fakat bir kere sayfayı yenileyince üye girişi yapın diyor bi kere daha yenileyince yine giriş yapın vs. die rasgele bi giriş yapın bi giriş yaptınız şeklinde acayip bi şey oldu sorunu çözemedm session.timeout = 30 da yardımcı olabilecek var mı?
-
kodların arasında Session.Abandon var mı kontrol et bir de sayfaya sessionu yazdır değeri boşa mı çıkıyor kontrol et ona göre sessionu boşalttığın yer varsa düzeltmen lazım.. sunucudan da kaynaklı olabilir localde denemeni tavsiye ederim en son çözüm olarakta session.lcid değeri koymanı tavsiye ederim session.lcid=1033 veya 1055 dene
-
session boşa eşitlenmiyor kontrol ettm
session.lcid 1033 yaptım oldu galiba:S derken olmamş
şöle yaptm session("girdimi") yi sayfaya yazdırdım önce ewt diyor sonra boşa çıkıyor yani hiçbirşey yazmıyor :S
Bkz: http://www.karsiyakagazilisesi.k12.tr/vxüye adı : angels_demos
şifre : 123qwe
-
gidip geliyor session. sayfayı yeniliyorum session ok başka sayfaya atlıyorum session boşta orada sayfayı yeniliyorum session ok tekrar yeniliyorum yine boşta :/
localhostunda dener misin bi veya başka server varsa?
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------gidip geliyor session. sayfayı yeniliyorum session ok başka sayfaya atlıyorum session boşta orada sayfayı yeniliyorum session ok tekrar yeniliyorum yine boşta :/
localhostunda dener misin bi veya başka server varsa?
-----------------------------
aynen :) localda deniyorum biraz bekleyn -
evet sorun hostta ama nasıl çözücem :S ? :) localda çalıştı
-
hostcuya sorununu bildirmen lazım.. sanırım bellek tüketimi fazla olmasın diye sürekli application poolları sıfırlıyor sana ayrı bir pool açması lazım veya o ayarı düzeltmesi lazım. ya da hostunu değiştircen
-
sanırım session timeout ile ilgili bi sorun var