Açar Açmaz Sesler Gelio
-
s.a benim bilgisayarı açar açmaz ses gelio yaw bana ram de sorun var gibi gelio ama siz nedersiniz ne yapmalıyım
(ses:dıııt dıııt) -
git yeni ram al :D ondan hayır gelmez 512 kingston ddr400 al benimkinden :D eskidi la bizim makinalar oks yi kazansamda çift çekirdekli laptop aldırsam keşkeeee :D
-
gelen seslerin sayısı ve uzunluk kısalıkları da onemli tabii. rene nin bios ile ilgilil dokumanini okusan iii olur..
-
Evet dostum anladığım kadarıylada (ses:dıııt dıııt) diye geliyorsa açar açmaz ram lerinde problem olabilir. Ram lerini çıkart üfle püfle geri tak :) eğer çalışmassa hala sana pc shop yolu göründü demektir.
-
sesi tarif edersen yardımcı olabiliriz kanımca
-
ya bu sesler sürekli gelio yani hiç kesilmio kafamı sikio ben bi kaç kere rami çıkarıp taktım çalıştı amma velakin kasanın yerini değiştirdiğimde tekrar aynı sesler gelmeye başlıo...
önerileriniz için teşekkürler
bide renenin dökümanını okuyayım -
hocam nası bi ses geldiği onemli... her sesin bi anlamı wardır bilgisayarda.... "dııırt dııırt" la olmaz bu iş.... seslerin aralarındaki sure fln da onemli ...
-
ya bu sesler sürekli gelio yani hiç kesilmio kafamı sikio ben bi kaç kere rami çıkarıp taktım çalıştı amma velakin kasanın yerini değiştirdiğimde tekrar aynı sesler gelmeye başlıo...
-----------------------------------------------------------------------------
aga kasanın yerini değiştirmene ne gerek var? demek ki yeni yerini beğenmemiş, zorlamanın bir anlamı yok. Kasayı bir kız gibi düşün, cırtlak ve geçimsiz olanlarından. Onlara söz geçirebilir misin? HAYIR. O zaman eski yerine koy sorunun kalmasın. Şu anlık ona muhtaç olduğuna göre onun sözü geçer.
Toplam Hit: 1313 Toplam Mesaj: 8