folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Access Point Alacağım Yardım

Access Point Alacağım Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

access point almam gerekli yakın bir zaman da

öncelikli sorum n platform nedir çok etkilermi

2. 150 ve 300 mpbs arasındaki farklar yüksekmidir

bu aletlerin hem line hem wan girişine sahip olanı varmı yani ileride modem olarak da kullanabileceğim

zyxel nasıldır (bimex outlet de vardı az önce yanında usb ye takılan zımbırtısında da veriyor oda 150mpbs di)

ve daha fazla bilgiye de açığım ayrıca önerilere marka ve model yani

he birde wireles routerla arasındaki fark nedir

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasar50
    yasar50's avatar
    Erkek

bende asus wl520gu var 3 yıldır kullanıyorum hiç bi sorun yok tavsiye ederim. Accespointten başka router ve bridge  olarakta kullanabilme özelli var.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

up

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

yine up

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nazmanya
    nazmanya's avatar
    Erkek

tp link almada ne alırsan al diyecem nerdeyse , okulda uydu internet vardı bununlada dağıtıyorduk yan odaya düşük sinyal veriyordu. alacağın ürünün şifreleme seçeneklerini araştır tplinkin acces pointi şifreleme wep olmazsa modeme bağlanmıyordu.

http://www.speedtest.net/result/926625321.png
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Zyxel in model numrasini hatirlamiyorum 3 tane ap si var işyerinde. İyiler güzeller ama uzun süre elektrikte kaldiklarinda sapitiyorlar. Adaptörü çek 30 sn bekle tak yapiyoruz.
Toplam Hit: 1173 Toplam Mesaj: 6