Access To Mysql Or Mssql

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Arkadaslar yeni bi site actık access veritabanını kullanıyoruz fakat bunun ilerde sorun yaratacağını tahmin ediyoruz. Büyük bi site idealimiz olduğu için Mysql veritabanınbı kullanmaya karar verdik. Fakat asp bilmediğim için bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Öss nedeniyle asp öğrenmeye fırsatım olmadı.

sizden şunu öğrenmeye calısıyorum;

Mesela biz siteyi actık yaza kadar kullandık bu sırada 1000-1500 arası uyemiz oldu. içeriğimizde birikti. Fakat mysql ye gecmek istiyoruz. sitedeki verinin ve uyelerin hiçbirini kaybetmeden nasıl geciş yaparız yada geciş yapmak mümkünmüdür. derdimi anlatabildim galiba şimdiden teşekkürler...

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

hacım hiç kasma. madem yeni açtın direk mysql olarak kur. anlaşılan hazır sistem kullanıyosun. mysql versiyonunu kur gitsin. sonra çok başın ağrır

ayrıca kategori yanlış

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    iyi bir kitle oldugunda cok daha iyi bir sistem yazarsan ve mysql olursa herkes tekrardan ona üye olacaktır emin ol
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    hocam kullanacağım sistem yasirportal  biliyorsunuz.  bu portalı veritabanı bağlantılarını hayrına mysql e yapacak olabilen varmı... ben dil bilmediğim için yapamıyorum. yoksa yaza kadar beklicem+Asp öğrenecem bi sürü iş hazıra konmuş gibi olcak ama...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

olacak değil bizzat olmuş :D

ayrıca sadece db bağlantısını değiştirmekle bitmiyo o iş. access in kodlaması ile mysql un kodlaması farklı blablabla...

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    hocam nasıl olcak bu iş... ben access kullanmaya mecburmuyum :D yada böle bişi yapan varmı tecrübesi olan...

Toplam Hit: 2080 Toplam Mesaj: 6