folder Tahribat.com Forumları
linefolder Database - Veritabanı
linefolder Access Veri Tabanını Mysql Çevirmek

Access Veri Tabanını Mysql Çevirmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek

arkadaşlar aslında soru biraz yanlış oldu farkındayım.. normalde Access veri tabanımı Mysql çevirdim ama şimdi şöyle bir sorunum var daha doğrusu sorum var... web sitemin database si epey doldu ve mysql gecmem lazım artık şimdi aktarımıda yaptım programlarla ama sitede ne gibi değişiklik yapmam gerekecek. database bağlantı kodunu netten bulurum ama sadece bağlantı yolumu değişecek yoksa değişecek daha fazla alanım olacakmı? ayrıca ben bunu access gibi bir dosyada tutup o şekildemi devam ettireceğim yoksa php gibi servere mı gömmem gerekecek? yani bilgisi olan arkadaşlar bu alanda yardımcı olursa cok sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum...

Carpe Diem
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

Bir çok değişiklik yapman gerekecek. En öncelikli hedeflerin; adodb.recordsetten vazgeçeceksin. Delete, update, insert vb tüm işlemlerini recordsetsiz yapacaksın. Sayfalama işlemlerini limitle yapmalısın.. Mysql database yönetimine hakim olmalısın. Kısacası zamanın varsa bu işi yap, zamanın yoksa mdb dosyanı 3 4 parçaya bölerek kullan. Php ile ne alaka onu anlamadım.

:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek

Kardeş Vallaha İçimi Kararttın :))

Cevap İçin Tşk ederim

Carpe Diem
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomu
    tomu's avatar
    Erkek