Access Veritabanı Durduk Yere Siliniyor
-
Evet millet resimlerde de görüldüğü üzere arasında 1 dk fark yok rastgele birşeyler ekliyorum. Sonra kapatıp yeniden açıyorum bir de ne göreyim tüm veritabanı yolcu olmuş. Yok tümü olmamış sadece ilk satır kalmış. Ne oluyor buna ben anlamıyor. hiç bir silme işlemi de yapmıyorum ki..

sonrası

Gene denedim gene aynı silinmiş.
Anladığım bir nokta da o tek satır neden gitmiyor ki? Diğerleri hep gidiyor bu damızlık gibi orada kalıyor.
Ekleme kodu aşağıda. silme güncelleme yok abi daha onlara geçmedim onlar sonraki mesele.
baglanti.Open();
komut.Connection = baglanti;
string SQL = "INSERT INTO KonuTablosu (KonuBaslik, KonuDetay, Ozel,Tarih,HTarihi,Tamamlandi)" +
"VALUES ('" + Baslik.Text + "','" + BaslikDetay.Text + "','" + ozelnot + "','" + DateTime.Now.ToShortDateString() + "','" + hatirlatma + "','" + 1 + "')";
komut.CommandText = SQL;
komut.ExecuteNonQuery();
baglanti.Close();
baglanti.Dispose();verileri çektiğim kodda aşağıda;
private static DataTable GetData(string sqlCommand)
{
OleDbConnection connect= new OleDbConnection("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=Veritabani2003.mdb");OleDbCommand command = new OleDbCommand(sqlCommand, connect);
OleDbDataAdapter adapter = new OleDbDataAdapter();
adapter.SelectCommand = command;DataTable table = new DataTable();
table.Locale = System.Globalization.CultureInfo.InvariantCulture;
adapter.Fill(table);return table;
}Fikriyatı olan paylaşırsa çok memnun olurum.
-
kayıtları sihirbaz ile çekiyorsan 2 farklı veritabanın olabilir
-
Sharp bunu yazdı
kayıtları sihirbaz ile çekiyorsan 2 farklı veritabanın olabilir
Vay AMK aynı isimde iki tane veritabanı var. birisi debug klasöründe diğeri de üst klasörlerin birinde.
Ben deneme amaçlı veri ekledikten sonra bakıyorum ikisinde de aynı veriler oluyordu.
değiştirdim birkaç deneme yapayım.
-
hocam kod aşamasında verilerin örnekleme dışında bir amacı yoksa public ettikten sonra normale döner
-
Şimdi hepsini üst klasördekine ayarladım. debug klasörüne birşey eklenmiyor tümü üst klasörden işlem yapılıyor.