Access Veritabanı Hakkında Soru
-
Selam müridler
Access veritabanında kaç megabayta ulaşınca yavaşlamalar görülüyor ve patlama denen olay kaç megabaytlarda yaşanıyor bilgi verirmisiniz bana?
-
kesin bi mb yok. şu kadar olunca patlar denmez ama 25o mb lik access gördüm =) sorun etmiyordu. kasıntıda yoktu. sörvırlada ilgili bişey bu tabi
-
ya bana bi nete yakın bi cevap verirseniz iyi olur normal bi sunucuda ne kadarda yavaşlama olur kimi dio bende 50 mbde şişti server açamadı falan ne kadarda olur bu çok lazım ya
-
yapacağın işe bağlı. kullanacak kullanıcı ve girilecek veri önemli burada. sen bunları söyleyecenki bizde olur olmaz diycez.
-
Ya bi portal dbsi bu forum uyeler falan var içinde dosya haber yazı vs vs vs
-
ozaman hiç girme access e =) ben ilk başladığımda web e access ile başlamıştım sonradan site ilerledi büyüdü filan mysql a geçirmek istedim elime yüzüme bulaştırmıştım :D
hazır kullanıyorsan direk mysql versiyonunu kur =)
-
ya portalı ben yazıyorum zaten ben sql olarak kullanıyorumda bi özellik yapıyorum risk boyutu die access bi boyuta ulaşınca risk durumu kırmızı falan yanıcak ama buna ait bişey bulamadım ne kadarda kasıyor falan filan bu iş yatar :)
-
Yaklasik 2gb veri tutabilir access.Ama daha cazip seceneklerin var Mysql,Firebird gibi imkanin varsa mssql.
-
hocam access hikaye mysql gibisi yok :)
-
access 2gb tüm dbde tutabilio, tam performanslı(normal şartlarda)
mssql de bi varchar(MAX) tek sutunda 2gb tutuyo, performans kaybı olmadan :))
-
tahribatta 80 mbda patlamıştı...
şu anda mssql, 3960 mb veri var içinde ana sayfa 0.016 saniyede yükleniyor...
google searchden sonra 0,4 saniyede yükleniyor... :)
Toplam Hit: 2211 Toplam Mesaj: 11