Accessten Hoca Ödev Verdi Bi El Atın Dostlar
-
slm aleyküm hacılar,Bizim hoca access ten bi ödev verdi bu ödevi yapmayan bu dersten kalır dedi(belki de sıkıyodur ama risk almaya gerenk yok).
işin en güzel yanı da ben access ten bi bok çakmam,zaten adam hiç göstermedi de neymiş biz bulup yapacakmışız,anlasak eywallah tabii yaparız.
eh arkadaşlar bu güzel mübarek cuma gününde(namazdan beri abdestimle duruyom daha ossurmadım bile) bana bi yardımcı olsanız diyecektim.Ödevler şunlar:
1-OLE NESNESİ NEDİR?
2-YES/NO(nesnesi mi,anahtarı mı neyse)NEDİR?
3-BİR DE ACCESS TE HERKES TELEFON REHBERİ YAPACAKMIŞ...
Arkadaşlar bunlarla ilgili elinizde dökümanı,e-boku,ders notu olan var mı?varsa şu abdestli kardeşiniz için bi upload ediversin bi zahmet.
Yalnız benim internet sınırlı evde internet yok onun için bugüne yetişmezse yarına teşekkür için kesin girerim internete...
yardımları bekliyom hadi öptüm herkesi gıdıktan muck...
-
yaw bu access ten kimse bişey anlamıyomu yaw.
sınıfta kalacam alooooo
-
bi acses e book bul derim ben sana bende bi kiitap war 15 ytl ye bırakırum sna wakti zamanında yanlışlıkla aldıydım :D
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------
bi acses e book bul derim ben sana bende bi kiitap war 15 ytl ye bırakırum sna wakti zamanında yanlışlıkla aldıydım :D
yaw hoca ödevi pazartesi vereceğim için sorun orada.Ben ıspartadayım kitap mümkün değil yetişmez.yetişse de ben konuyu okuyup bulup yapana kadar geç kalırım. -
hoca aradığın herşey bu dosyanın içinde var buradan indirebilirsin. Eğer finallerim olmasaydı sana tel. rehberinede yardım ederdim ama finallerim var kusura bakma. Yapmayı dene takıldığın bir yer olursa bana pm yoluyla ulas sana yardım etmeye calısırım.
-
accses'in ben a.q onu tavsiye eden hocanında ...
ne kadar lanet bi veritabanıdır o yaa. bi telefon rehberi yapın demiş. 2 gün sonra çöker o program :D
-
delymanyak bunu yazdı:
hoca aradığın herşey bu dosyanın içinde var buradan indirebilirsin. Eğer finallerim olmasaydı sana tel. rehberinede yardım ederdim ama finallerim var kusura bakma. Yapmayı dene takıldığın bir yer olursa bana pm yoluyla ulas sana yardım etmeye calısırım.
-----------------------------allah razı olsun hoca evde bi inceleyim ben onu sağolasın.
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------accses'in ben a.q onu tavsiye eden hocanında ...
ne kadar lanet bi veritabanıdır o yaa. bi telefon rehberi yapın demiş. 2 gün sonra çöker o program :D
hoca kendi de bi bok bilmiyo da işte ödev olsun da ne olursa olsun