Ace Explorer

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endthe
    endthe's avatar
    Erkek

indirdiğim günden beri bu explorer i kullanıyorunm süper hızlı indirip test edebilirsiniz firefox dan daha iyi diyebilirim

http://www.aceexplorer.com/acesetup.exe

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

evet aynen acaip hızlı zaten felsefesini hız oluşturuyormuş tanıtımlarında öyle yazıyo

tam 1 yıl kullandım o exploreri ama daha sonra bişeyler oldu firefox a döndüm

hız olarak ace explorere kimse yetişemez ama kalite olarak da ie 7 derim ben :)

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

bende pm'den ne soruyon ace mace diye çözmeye çalışıyodum lan adam bi cevap atar bilmioz die bu kadarda aşalanmazki bi adam ama ayıp :|

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    firefoxtan hızlı olabilir ama operadan asla

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

hızlı yerine iyi olacak orası ama ferketmez iki türlüde aynı :D

opera başka tanımam 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

Sanırım bu tarayıcı idi. About/Hakkında kısmı felan varsa orayı bi  okuyun. Komik, değişik bi yazı vardı ya :D arkadaşla çok gülmüştük. Belki o an bize komik gelmiş olabilir aklımda yok şimid ne yazdığı. Ama siz okuyun :D

sanılanın aksine...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

bu opera gibi ya da firefox gıbı deilki direk internet explorern eklentisi gibi bişi

çünkü flash isteyen bı siteye girince sormuo bile yuklensın mi flashplayer die

hadı onu gectim bütün forumlardakı kullanıcı adlarını da bilio(explorerda kaydettiklerimi)

ama firefox daki (kullanmama rağmen ve facebooka sadece firefoxla giriorm onunda kullncı adı ve şifresı de firefox da kayıtlı) hiçbir cookie yi almadı ve feysteki şifremide hatrlmıo.kısacası yeni bi tarayıcı deil sadece myie2 gbi bişi

Yapay zeka, zeka değildir.
Toplam Hit: 1173 Toplam Mesaj: 7