Acele Edin !!! Telekom Bağlantı Sorununa Geçiçi Çözüm
-
202.88.211.57 : 80
bu proxy ile giriş yaparsanıznet bi süre hızlı olur. Ölmedene deneyin ben denedim gayet iyi şimdilik :)))) -
Hocam ne ayak anlayalım yani? Ne yapmaya çalışıyorsun.Daşşaq geçecek bir durum mu? Kaç kişi kaç ip ile girecek.Madem sen kullanıyorsun başka adam nasıl kullanacak bunu? Yapma be hocam böyle yapma
-
Dalga geçtiğim yok insanlık edelim dedik hayvanlık olarak algıladınız ne diyeyim
http://www.publicproxyservers.com/page4.html
al buda bi başka liste dene gör sonucu
Ayrıca proxy nin ne demek olduğunu araştırırsan sadece 1 kişiye has bişi olmadığını anlarsın
Allam ne insanlar varya -
Bak hocam zaten moralim bozuk sana patlamayayım.Şu listeyi verseydin amenna ama sen başka birşey diyorsun yaaaf.
Madem öyle bana bir örnek göster iki kişinin ipsi de aynı ve a.q. ikiside nette.Var mı böyle bir örnek
-
ibosoft sana çok teşekkür ederim beni büyük bir dertten kurtardın.
sağlıcakla kal.
-
Patlasan ne yazar kullanmayı bilmiyosan sor böle artislik yapma bari sizinle uğraşamam ne yaparsanız yapın
-
Tartışmak bize yakışmaz.Bak sevdiğin özlü söze ne yazmışsın
Sevdiği Özlü Söz: Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlarOnun için tartışma benimle,kapat bu konuyu.Son sözüm bu
Bak mantıklı düşün.İki tane aynı ip ile farklı adamlar nasıl nete girsin.Madem bir numara yetiyor neden bu kadar liste var.Hem neden bu listeler güncelleniyor? Madem öyle bu ip değiştirme programları neden var,neden proxy list aranıyor.Neden aynı ip ile birşeyler olmuyor