Acele Satılık Film Sitesi ( Sınırsız Hosting )
-
İlgilenmeye zamanım olmadığı için satıyorum sınırsız hosting alanı var kısaacası tam takır satıyorum
http://www.filmlerdiyari.com/Fiyatı 350 TL
Yanında 24k Twitter Hesabıda Benden
-
hit sayaç bilgileri vamrı hocam
-
hocam domani sorgula istersen daha 2 hafta oldu açalı günlük 60 100 arası hit var
-
bu hit e göre çok yüksek bir fiyat,
domain adı kurtarsa diyeceğim oda kurtarmaz.
Bence bu iş bu fiyata olmaz. Hosting olduğundan dolayımı böyle bilmiyorum ?
-
Hocam 11 güne göre oldukca ıyı ama kızma darılma da şuandakı sonuclar da 350 TL etmez (Bence)
http://analiz.r10.net/site/www.filmlerdiyari.com/ -
konu dışı olacak ama bu temayı bu haliyle paylaşabilir misin hocam.
özelden filan atarsan makbule geçer.
edit: nette çok biliyorum ama sağında solunda link gömülü yada bozuk oluyor. orjinal halini indirince fotoları büyütmek eziyet oluyor hep bozuluyor ondan direk senden istedim hocam.
Kreyzi tarafından 09/May/14 21:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Kreyzi bunu yazdı
konu dışı olacak ama bu temayı bu haliyle paylaşabilir misin hocam.
özelden filan atarsan makbule geçer.
edit: nette çok biliyorum ama sağında solunda link gömülü yada bozuk oluyor. orjinal halini indirince fotoları büyütmek eziyet oluyor hep bozuluyor ondan direk senden istedim hocam.
bende alırsam çok iyi olur hocam .. sorun olmassa önce kreyziye sonra bana atarsan sevinirim.
-
valla sitede hit yok hane günlük 60 70 olsa sen 10 günde alexa word rankın en az 6000 000 olurdu sen 19 milyonlarda sürünüyorsun bence sitenin degeri 50 tl
not: filmgg.com buda benim sitem daha 2 aylık günlük tekili 70-100 arası şuanda alexa rankı 4.900 000 larda yane garip senin olay
emuxa tarafından 09/May/14 21:42 tarihinde düzenlenmiştir -
emuxa bunu yazdı
valla sitede hit yok hane günlük 60 70 olsa sen 10 günde alexa word rankın en az 6000 000 olurdu sen 19 milyonlarda sürünüyorsun bence sitenin degeri 50 tl
not: filmgg.com buda benim sitem daha 2 aylık günlük tekili 70-100 arası şuanda alexa rankı 4.900 000 larda yane garip senin olay
ben yazacağımı yazdım hocam eder etmez pazarlık payıda yok alan alır alan olmazsa durur
-
ha o ayrı bir bakış açısı hade ozaman bol satışlar )
-
site satıldı konu silinebilir