Acele Yardım !...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Can_MCMV
    Can_MCMV's avatar
    Erkek
    Window XP kullanıyorum.Bİr gün yine bilgisayarımın başına oturdum.Biraz surf yapıcam.
    Xp açılışında ekran geliyor.Oradan kullanıcı adımı şifremi girdim.Windows başlatılıyor. Kişisel ayarlarınız yükleniyor dedi.Açolış sesi de geldi.Duvar kağıdıda geldi sonra bişey gelmedi.
    Hemen ardından oturum kapatılıyor.Ayaralrınız kaydediliyor iletisi geldi.Bide kapanma sesi geldi.
    Sonra tekrar açılış menüsüne.Her girmeye çalıştığımda aynı şey oluyor.
    Ancak güvenli moddan ulaşabiliyorum.
    Ağ desteği güvenli modda da aynı şey oluyor.
    Acaba ağ sorunuda olabilirmi.
    Bu R3x hallet gibi programlar için bazı ağ protokolleri açık ama bu zamana kadar bişey olmadı.
    Ne olursunuz yardım edin.Bİlgisayarıma tekrar kavuşmak istiyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozy_1976
    ozy_1976's avatar
    Erkek
    sende blaster virüs var heralde anladigim kadariyla microsoft dan indirmen lazim veya icqtedavisi.com

ozyyy
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AyHaNN
    AyHaNN's avatar
    Erkek
    Can_MCMV bunu yazdı:
    -----------------------------
    Window XP kullanıyorum.Bİr gün yine bilgisayarımın başına oturdum.Biraz surf yapıcam.
    Xp açılışında ekran geliyor.Oradan kullanıcı adımı şifremi girdim.Windows başlatılıyor. Kişisel ayarlarınız yükleniyor dedi.Açolış sesi de geldi.Duvar kağıdıda geldi sonra bişey gelmedi.
    Hemen ardından oturum kapatılıyor.Ayaralrınız kaydediliyor iletisi geldi.Bide kapanma sesi geldi.
    Sonra tekrar açılış menüsüne.Her girmeye çalıştığımda aynı şey oluyor.
    Ancak güvenli moddan ulaşabiliyorum.
    Ağ desteği güvenli modda da aynı şey oluyor.
    Acaba ağ sorunuda olabilirmi.
    Bu R3x hallet gibi programlar için bazı ağ protokolleri açık ama bu zamana kadar bişey olmadı.
    Ne olursunuz yardım edin.Bİlgisayarıma tekrar kavuşmak istiyorum.
    -----------------------------

bendede olmustu..win xp homeedition kullaniyodum 30 gunluk aktif hale getirme zamani var..bende 2 kere oldu anladim sonunda..aktif hale getirmessen oluyo..format at :)

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Can_MCMV
    Can_MCMV's avatar
    Erkek
    Dos"tan cd"i takıp onarmakta istedim.
    Ama Missed operating system hatası geldi.Acaba virüs olabilir mi? Güvenli kipten win xp "i tekrar yüklemeye kalktığımda son yüklenen program bilmem ne gibi hata veriyor.Benim harddisk C,D,E den oluşuyor.
    C ve E Fat32 C"de win98 yüklü.D" NTFS xp yüklü.Xp"i nasıl kaldırcam.D"i win98 görmüyor. yada D"i nasıl Fat32"e çeviririm.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aacemmi
    aacemmi's avatar
    Erkek
    kardeş ntfs"yi fat yapmanın yolu cd ile açıp onar değil de üzerine kur yapcan bölümü seçip fat kullanarak biçimlendir bölümünü seçicen ama adı üstünde format bilgilerin gidecek kurtarman lazımsa adını bilmiyorum ama win98den ntfs leri görmek için program varmış bilen arkadaş varsa yazar onunla alırsın bilgilerini

Yol uzun olabilir. Önemli olan yolun neresinde olduğumuzdur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Can_MCMV
    Can_MCMV's avatar
    Erkek
    Hadi Arkadaşlar Ya!
    Bugün Xp"e güvenli kipten girdim ve olay görüntüleyiciden şu hataı buldum:

Aşağıdaki önyükleme başlatma ya da sistem başlatma sürücüsü
    (sürücüleri)yüklenemedi:

Fips
    IPSec
    MRxSmb
    NetBIOS
    NetBT
    Processor
    RasAcd
    Rdbss
    Tcpip
    tvtool

Yine bişey yapamıyorsanız NTFS sürücüyü 98 altında fat32"e çeviren bir program önerin.
    O da olmazsa kafaya taktım fdisk yapıcam.
    Harddisk C,D ve E den oluşuyor.D NTFS eniyi şekilde nasıl fdisk yaparım.Harddisk 30GB Diskimin yine 3 partisyonlu olmasını istiyorum.%40,%30,%30
    Hiç değilse birisine el atında şu makinayı kurtaralım!

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TuRtLe_sOuP
    TuRtLe_sOuP's avatar
    Erkek
    bu sorun genelde bilgisayarını etkinleştirmeyip cracklersen olur. bna da oldu xpyi silmeden üzerine tekrar kurarsan düzelir. diskin cok kücukmüş ztn 3e bölersen büyük kayıbın olur kanaatindeyim.arkadaşımın dediği gbi blast virüsünden kaynaklanıo olabilir. görev yöneticisini aç ve msblast.exe var mı bak oraya.

icq133354444 windowsmessenger:turtle_soup07@yahoo.com CopyRigHT bY TuRtLe_sOuP
Toplam Hit: 2681 Toplam Mesaj: 7