Acemi Birliğim Kütahya Ve Şöförüm :)
-
26 kasımda askere gidicem inşallah.kütahya ya havacı olarak gidicem.silüste özellikleri yazan yerde, ağır vasıta sürücüsü yazıyor.büyük bi ihtimalle şöför olcam.acaba nasıl araç vercekler bana merak ediyorum :D
aklıma takılan birşey oldu.bana verdikleri zarfın ağızını kapatmadılar ve mühürlemediler.kuzenim askerde ona sordum.onun zarfının ağzı kapalı ve mühürlü idi.bendeki neden öyle değil acaba? bir fikri olan var mı bu konuda?
-
bnm kuzende kütahyada havacı ve oda şoför usta birlik onnki :P
-
seLpak bunu yazdı:
-----------------------------
bnm kuzende kütahyada havacı ve oda şoför usta birlik onnki :P
-----------------------------acemi birliği neresiydi kuzeninin hocam?
-
şimdiden hayırlı teskereler.
-
oraya gıdınce araba vereceklerını mı zannedıyorsun kutahyada araba kullanmayacaksın 45 gun kutahyada tırmalayacaksın yemın torenını yaptıktan sonra dagıtımolacaksın usta bırlıgıne gıttıkten bir ay sonra araba yuzu gorursun cok kotu zamanda kutahyaya gıdıyorsun bundan kotu tertıp olmaz adı ustunde 4 tertıp got tertıp:)havacının askerlıgı rahattır fakat o 45 gunluk kutahya seruvenı yokmu allah kolaylık versın.
zarfı bosver kapalı acık olması onemlı bır sey degıl,nereden gıdeceksın bılmıyorum ama gıderken herseyı eksıksız al oradan alısverıs yaparım deme kutahya asker kazıklamada bır numaradır trasını dısarıda ol sakın ıcerıye bırakma gelen usta askerlere bakıpta uzun kestırme uc numara makına tırası ol,oglen vaktınde teslım ol sabah veya aksam saatlerınde gırıs yapma,orada sofor secmelerıne katılacaksın dıkkatlı ol ulastırma havacılıktakı en ıyı sınıftır hata yapıp sansını kaybetme,sofor olup olmayacagın orada bellı olacak,gozunu her konuda acık tut hayatında 45 gunu sil hıcbırseyı dert etme nasılsa gececek,usta asker fazla gormeyeceksın bol cavus goreceksın mumkun mertebe fazla muhatap olma ezıkte olma dayıda olma ezmesınler,
sımdıden kazasız belasız hayırlı tezkereler allah kolaylık versın