Acer 5750G Ekran Kartı Sorunsalı
-
Arkadaşlar Dün Acer 5750G laptop Aldım Vatandan indirimvardı Ekran kartı nvidia geforce gt 520m Bi Türlü Windows 7 de Tanımlamıyor pc Ekrankartını Acayip Sinirlendim Sabahdan beri uraşıyorum driverlerini kuruyorum driver kurulurken hata verior
Acayip sinir Birşey Windows 7 13xx X bilmem kaç olması gerekirken 1024 x 768 durumunda acayip canımı sıkıyor ne yapmam lazım laptopla windows 7 starter verdiler bende ultimate vardı onu kurdum 64x starter deyken Bir sorun yokdu aygıt yöneticisinden bakınca ama suan sorunda düzeldi pcde hala nvidia ile ilgili bişi yüklü değil ne yapmam lazım.
Yarında Bileciğe gidicem servis için felan baya uraşmak istemiorum
-
Nvidia Driverini kurarken Şöyle bi hata Veriyor: "You Must install an intel Driver First"
-
hocam ilk once anakartinin chipset driverini kurucaksin
-
chipset kurdunmu?
http://global-download.acer.com/GDFiles/Driver/Chipset/Chipset_Intel_9.2.0.1015_W7x64_A.zip?acerid=634304176725127052&Step1=NOTEBOOK&Step2=ASPIRE&Step3=ASPIRE%205750G&OS=ALL&LC=en&BC=ACER&SC=PA_7
-
hocam kurdumya Sormayın 3 kere format attım driverleri farklı farklı sırayla kurdum gene bir sorun var :S
EDİT :Beyler bayanlar Sorun Chipset Değil İntelin Vga Driverini kurmak gerekiyormuş Kurdum sorun düzeldi