Acer Aspira 5735 Ekran Paneli Alınır
-
Sanırım tüm seri aynı ekran panelini kullanıyor.Elinde bozulmuş aspira serisi dizüstü var ise ekran panelini satın alabilirim.
-
direk 15.6 led ekran ara hocam sen. standart led ekranı var o aletin.
ayrıca yahu sen geçen bu alete inverter aramıyormuydun?
nette senin alette led ekran görünüyor. ozaman inverter ne alaka ?
eğer floresan ekransa elimde 3 tane var 15.4 floresanlardan. senin ekranın arka etiketin resmin atıver. özellik olarak uyan varsa uyguna veririm sana.
crimeangel tarafından 07/Eyl/14 22:53 tarihinde düzenlenmiştir -
crimeangel bunu yazdı
direk 15.6 led ekran ara hocam sen. standart led ekranı var o aletin.
ayrıca yahu sen geçen bu alete inverter aramıyormuydun?
nette senin alette led ekran görünüyor. ozaman inverter ne alaka ?
eğer floresan ekransa elimde 3 tane var 15.4 floresanlardan. senin ekranın arka etiketin resmin atıver. özellik olarak uyan varsa uyguna veririm sana.
Geçenlerde İnverter geldi elime hocam.Sonra aşağıdaki konuyu açtım kimse ilgilenmedi.İnverter kart ekranı açtı ama panelde elektirik kaçağı vardı.
http://tahribat.com/Forum-Dizustu-Ekran-Panelinde-Elektirik-Kacagi-198831/
Sonuç ekran paneline elektirikçi arkadaşla giriştik.Ekran panelinde kaçak vardı.Ekran elimizde kaldı bozuldu :)
Yarın ekran panelinin resmini çekip yollarım sana hocam.Elinde varsa aynısından alırım.
Ekran led mi başka bir şey mi bilmiyorum.Ama İnverter kartı bozulmuştu.
Edit //
Bu arada diğer konuda fotoğraflamışım ben paneli zaten.
http://i.hizliresim.com/4Y4BlL.jpg
CyberAngel tarafından 08/Eyl/14 02:18 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam floresanlı ekran tamam. fakat verdiğin resimde ekranın özelliklerini gösteren etiket belirgin değil.
mesela LTN154AT-10 gibi bir kodun olduğu etiket olcak. onun resmini yada üzerinde yazanları mesajlaman yeterli.
-
crimeangel bunu yazdı
hocam floresanlı ekran tamam. fakat verdiğin resimde ekranın özelliklerini gösteren etiket belirgin değil.
mesela LTN154AT-10 gibi bir kodun olduğu etiket olcak. onun resmini yada üzerinde yazanları mesajlaman yeterli.
Ok hocam bakıyorum atarım şimdi
Edit // Burda yazıyor galiba ? (Model no : B156XW01 )

CyberAngel tarafından 08/Eyl/14 13:39 tarihinde düzenlenmiştir
-
hocam seni ekran 15.6" floresanlı. benim elimde yok malesef .
bendekiler 15.4
-
Peki hocam sağol.Arayış devam ediyor.