Acer Aspire 4937G Dokunmatik Ekran Çalışmıyor..Yardım
-
Arkadaşlar bilgisayarımda vista yüklüydü. bugün Win7 Ultimate 32 bit yükledim. bütün donanımları tamam. dokunmatik ses açma kapama HOLD bölümleri çalışmıyor. denemediğim driver kalmadı. Pc konusunda okadar bilgi sahibi değilim çevremdekilerinde benden iyi olduğunu söyleyemem. Bulunduğum yerdeki teknik servis dahi çözemedi.. Yardımcı olsanızda uygun driveri bulsamda kursam. dokunmatik ekranın resmini yüklemek isterdim ama dediğim gibi okadar bilgi sahibi değil. netten bakarsanız zaten dokunmatik alanı görürsünüz. teşekkür ederim
-
espir bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar bilgisayarımda vista yüklüydü. bugün Win7 Ultimate 32 bit yükledim. bütün donanımları tamam. dokunmatik ses açma kapama HOLD bölümleri çalışmıyor. denemediğim driver kalmadı. Pc konusunda okadar bilgi sahibi değilim çevremdekilerinde benden iyi olduğunu söyleyemem. Bulunduğum yerdeki teknik servis dahi çözemedi.. Yardımcı olsanızda uygun driveri bulsamda kursam. dokunmatik ekranın resmini yüklemek isterdim ama dediğim gibi okadar bilgi sahibi değil. netten bakarsanız zaten dokunmatik alanı görürsünüz. teşekkür ederim
----------------------------- -
BarisYigit bunu yazdı:
espir bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar bilgisayarımda vista yüklüydü. bugün Win7 Ultimate 32 bit yükledim. bütün donanımları tamam. dokunmatik ses açma kapama HOLD bölümleri çalışmıyor. denemediğim driver kalmadı. Pc konusunda okadar bilgi sahibi değilim çevremdekilerinde benden iyi olduğunu söyleyemem. Bulunduğum yerdeki teknik servis dahi çözemedi.. Yardımcı olsanızda uygun driveri bulsamda kursam. dokunmatik ekranın resmini yüklemek isterdim ama dediğim gibi okadar bilgi sahibi değil. netten bakarsanız zaten dokunmatik alanı görürsünüz. teşekkür ederim
hemen bakıyorum dostum -
Barış Yiğit kardeşim. sana sadecee büyüksün diyorum. Eyvallah
on numara oldu
-
kanu silinebilir
-
espir bunu yazdı:
Barış Yiğit kardeşim. sana sadecee büyüksün diyorum. Eyvallah
on numara oldu
-----------------------------güle güle kullanın hocam :)
-
Hocam koptum ya kendi sitesine bakmıcak kadar mı bilmiyon bide teknisyen de bakmış haha :) ama neyse işin hallolmuş gerisi boş
-
Bknz: Touchpad ----- http://en.wikipedia.org/wiki/Touchpad
-
öncelikle o bir ekran değil, wasd'in söylediği gibi touchpad de değil.dokunmatik panel.tuş yani onlar.
ikincisi aradığın driverın adı launch manager.
-
__hsyN__ bunu yazdı:
Hocam koptum ya kendi sitesine bakmıcak kadar mı bilmiyon bide teknisyen de bakmış haha :) ama neyse işin hallolmuş gerisi boş
-----------------------------kendi sitesinde ama driverlardan farklı bi bölmede dostum.
adam driver yükledim diyor.
gidipte application sekmesindeki launch manager'a bakmamış kurmamış.
teknikerle teknisyenle alakası yok olayın.
wasd bunu yazdı:
Bknz: Touchpad ----- http://en.wikipedia.org/wiki/Touchpad
-----------------------------bahşi geçen şey touchpad değil hocam.laptop üstünde bulunan ses açma kapama gibi diğer dış kontrol butonları..