folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Acer Aspire 5536 5236 MS2265 Cpu Fan Arıyorum

Acer Aspire 5536 5236 MS2265 Cpu Fan Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

sadece içindeki fanda olabilir , nette bi tane var gg de güvenemedim , elinde olan felan varsa değerlendirelim :)

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

Updullah.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

İçindeki fanı çıkartıp elektronikçilere bi uğra mutlaka bulursun.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

Gezmedigim yer kalmadi yok haci bulamadim.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek

edit

aksata tarafından 20/Mar/14 21:43 tarihinde düzenlenmiştir

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

problemi nedir, dün bi arkadaş makina bırakmış, Acer espire 5740g 5 dk sora kapanıyor elimide klavye yakıyor çok ısınıyor diye

açtım fan mahfolmuş, delikler tıkanmış vs. fan değiştirmemiz gerkiyor dedim. bakındım bulamadım. bende komple sogutucular fan ızgarası fanın kendisi sıcak su ile deterjan fırça iyicene yıkadım temizledim

3-5 saat güneşte kuruttum termal macunları yeniledim. şimdi çok iyi oldu. kapanmaıyor ısınma bile yapmıyor. fanda çok temiz çalşıyor. 

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

bazı notebook fanlarını söküp yağlayamıyoruz.. masaüstü cpu fanlarında veya bazı notebook fanlarında falan lastik tıpa var yağlıyoruz.. yada bazısında direk fanıın ince çubuğunun girdiği yuvayı yağlıyorum bazısı hiç sökülmüyo onlara napacaz bilmiyorum 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı

problemi nedir, dün bi arkadaş makina bırakmış, Acer espire 5740g 5 dk sora kapanıyor elimide klavye yakıyor çok ısınıyor diye

açtım fan mahfolmuş, delikler tıkanmış vs. fan değiştirmemiz gerkiyor dedim. bakındım bulamadım. bende komple sogutucular fan ızgarası fanın kendisi sıcak su ile deterjan fırça iyicene yıkadım temizledim

3-5 saat güneşte kuruttum termal macunları yeniledim. şimdi çok iyi oldu. kapanmaıyor ısınma bile yapmıyor. fanda çok temiz çalşıyor. 

Hocam makinayi düşürmeden kaynakli bi fan ciyirtisi var fan gevşeme yapmis yada yamulmus ondan oturu ariyorum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

hala bulamadım up olsun

Toplam Hit: 847 Toplam Mesaj: 9