Acer Aspire 5630 Kullanıcıları Drıverları Warmı ?
-
ya acer ın sıtesıne baktım bozuk drıverlerı eger elınızde cd sı varsa gonderebılırmısın.
-
adres ver kardeşim erzurumun hangi ilçesindesin postalayayım. XD
kardeş acerin sitesindeki driverler bozuk değildir bence sen yanlış yükleme yapıyosundur.
tam olarak hangi driverları arıyon hepsimi ses ekran mı sadece.
-
degree bunu yazdı:
-----------------------------
ya acer ın sıtesıne baktım bozuk drıverlerı eger elınızde cd sı varsa gonderebılırmısın.
-----------------------------Acer sitesinde bazen bir donanım için 2-3-4 çeşit farklı driver yükler.Misal aynı modelin bazılarında nvidia ekran kartı varken bazısında ati olabiliyor.Bu yüzden 2 ekran kartı driver ını da koyuyor.Sen sana uygun olanını seçip kurman gerekiyor.
-
chelishky bunu yazdı:
-----------------------------degree bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Acer sitesinde bazen bir donanım için 2-3-4 çeşit farklı driver yükler.Misal aynı modelin bazılarında nvidia ekran kartı varken bazısında ati olabiliyor.Bu yüzden 2 ekran kartı driver ını da koyuyor.Sen sana uygun olanını seçip kurman gerekiyor.
-----------------------------evet doğru :D ayrıca perfect xp ile acer in o medelinde ethernet hariç diğer driverlerini yüklüyor netten bul indir perfect xp yi kur o yüklesin driverleri sende gir acer in sitesine 1 ethernet kartını yükle tamamdırç.