folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Acer Aspire 5630 Kullanıcıları Drıverları Warmı ?

Acer Aspire 5630 Kullanıcıları Drıverları Warmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    degree
    degree's avatar
    Erkek
    ya acer ın sıtesıne baktım bozuk drıverlerı eger elınızde cd sı varsa gonderebılırmısın.

...Düşmanın yoksa iyilik yap... Söz Ola Kese Savaşı Söz Ola Kestire Başı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    adres ver kardeşim erzurumun hangi ilçesindesin postalayayım. XD

kardeş acerin sitesindeki driverler bozuk değildir bence sen yanlış yükleme yapıyosundur.
    tam olarak hangi driverları arıyon hepsimi ses ekran mı sadece.

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

degree bunu yazdı:
    -----------------------------
    ya acer ın sıtesıne baktım bozuk drıverlerı eger elınızde cd sı varsa gonderebılırmısın.

Acer sitesinde bazen bir donanım için 2-3-4 çeşit farklı driver yükler.Misal aynı modelin bazılarında nvidia ekran kartı varken bazısında ati olabiliyor.Bu yüzden 2 ekran kartı driver ını da koyuyor.Sen sana uygun olanını seçip kurman gerekiyor.

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    chelishky bunu yazdı:

degree bunu yazdı:

Acer sitesinde bazen bir donanım için 2-3-4 çeşit farklı driver yükler.Misal aynı modelin bazılarında nvidia ekran kartı varken bazısında ati olabiliyor.Bu yüzden 2 ekran kartı driver ını da koyuyor.Sen sana uygun olanını seçip kurman gerekiyor.

evet doğru :D ayrıca perfect xp ile acer in o medelinde ethernet hariç diğer driverlerini yüklüyor netten bul indir perfect xp yi kur o yüklesin driverleri sende gir acer in sitesine 1 ethernet kartını yükle tamamdırç.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 1228 Toplam Mesaj: 4