Acer Aspire 5720G CD

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salu3
    Salu3's avatar
    Erkek
    Acer marka Aspire 5720G dizsütü bilgisayarımın yanında verilen cdleri kaybettim. Acaba aynı modeli kullanan bi mürid cdleri uplaod edebilir mi ?

Tren odun seçmez hacı abi...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek

Resmi sitesinde bulabilirsin hepsini.

http://www.acer.com.tr/acer/service.do?LanguageISOCtxParam=tr&miu10einu24.current.attN2B2F2EEF=3748&sp=page15e&ctx2.c2att1=26&miu10ekcond13.attN2B2F2EEF=3748&CountryISOCtxParam=TR&ctx1.att21k=1&CRC=3882480514

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salu3
    Salu3's avatar
    Erkek

Sürücüler için teşekkür ederim hocam ama benim istediğim tam olarak bu modelin vista format cd'si

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek

Salu3 bunu yazdı:
    -----------------------------

Sürücüler için teşekkür ederim hocam ama benim istediğim tam olarak bu modelin vista format cd'si

-----------------------------

Vista format cd'si modele göre değişio muydu S:

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salu3
    Salu3's avatar
    Erkek
    Hocam anlatamıyorum ki derdimi.Pcnin yanında verilen vista format cd'si lazım onunla kurunca driver vs vs vs herşey kuruluyor. Ok ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    herhangi bir vista cd ile sistemi kurarsın o zaten donanımı tanır ha laptopta recovery bölümü varsa başlangıçta F11 diye biliyorum ona bas recovery menüsü çıkar oradan format at

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
Toplam Hit: 1330 Toplam Mesaj: 7