Acer Aspire 6920G Hakkında Dusunceleriniz???
-
millet yazın oss den ii puan gelirse babam soz verdi bi tane alcakmıs. bu notebook tan alıcak. hakkında bi bilgim yok. sanırım yeni bi model. performansı nasıldır. ne ayak bisi bu alet. biraz bilgi vericek olan????
@
-
sence biraz fazla büyük deilmi _?:|
ha bide fazla gösterişli
• Intel Core™ 2 Duo für Mobile T8100 Penryn (667 MHz)
• 4096MB (2x 2048MB)
• 320GB
• Blu-ray und DVD+/-RW DL
• NVidia GeForce 9500M GS 512MB max.1280MB shared memory
• Dolby Home Theater® Audiosystem
• 4x USB 2.0/Modem/Gb LAN/WLAN 802.11abgn/Bluetooth
• HDMI
• ExpressCard/54 Slot
• 6in1 Card Reader (SD/MMC/MMCplus/MS/MS Pro/xD)
• FingerPrint Reader
• Webcam (1.3 Megapixel)
• 16" WXGA glare TFT (1366x768)
• Windows Vista Home Premium
• Li-Ionen-Akku
• 3.50kg
• 12/24 ay garanti
1399,00 EURo :|hem bu türkiyede daha yokmuşki :S
al sana aletin temel özellikleri
-
hacı ggole de bi arastır ama ben 5920g kullanıyorum ii alet seninkinin belki de işlemcisi ekran kartıdha iidir..
ama bööyle seyler heryerden bakılır satıcısı cok cunku..
-
hocam ben gosterisinde degilim. biraz buyuk olması da benim icin pek onemli degil. performans alabilirsem olay biter. hdd boyutu da isime gelmiyo degil.
-
walla bnde yazın almayı düşünüyom çok sağlam aletler gelcek. biraz daha beklemekte fayda war
-
nickneyime bunu yazdı:
-----------------------------
walla bnde yazın almayı düşünüyom çok sağlam aletler gelcek. biraz daha beklemekte fayda war
-----------------------------beklersek her gun yeni model cıkıyo hangine yetiscez :D
-
hydrazined bunu yazdı:
-----------------------------nickneyime bunu yazdı:
-----------------------------beklersek her gun yeni model cıkıyo hangine yetiscez :D
-----------------------------yok abi snn alet güzelde o ekran çözünürlüğünde oyunu hangi boyutta oynucan önemli :|
-
alem buysa kral toshiba..
ama makina güzel alırsan hayırlı olsun.. -
tesekkur ederim temmuz gibi alıcam bi tane. pc den de sıkıldım amk. hem o makina benm desktoptan 2 kat daha verimli.:D
-
siyanojen bunu yazdı:
hydrazined bunu yazdı:
-----------------------------nickneyime bunu yazdı:
-----------------------------yok abi snn alet güzelde o ekran çözünürlüğünde oyunu hangi boyutta oynucan önemli :|
-----------------------------hocam ben zaten fm oynuyorum. goruntu ile fazla isim yok. sadece kasmasın olay o