Acer Emachines Laptop Aldım Format Atacam Ama
-
şindi aleti aldım windows 7 var ne nnerde belli değil herneyse ben rahat edemedim. Winxp yi kuracam ama mavi ekran hatası alıyorum kurulum sırasında bu dalgayı nasıl kaldırırım birde xp kurulumunda sata olduğu için sorun yaşayabilirmiyim ?
-
Biostan bir ayarı var işyerinde basıma gelmişti
-
bence hocam windows 7 yi hiç bozma xpden daha performanslı ama gene sen bilirsin + ilk açılırken [tab] demesi lazım varmı yokmu bilmiyorum ama bir dene bence direk açılırken tab'a bas ;)
-
windows 7'yi çok övüyorlar 1 2 hafta win7 de takıl beğenmezsen xp ye dönersin.
mavi ekran hatan hdd'nin sata oluşu ile alakalı. nette bi çok sitede XP cd'sine sata entegre edilişi anlatılmakta ama son çıkan leptoplarda işe yaramaz oldular.
ben netten "Morning xp" adında modifiyeli bi xp cd'si ile format atabildim leptopuma.
-
Biostan sata yı disable yap,sata driver yüklenmiş xp cd si kullan hocam.
-
duygusal_serseri bunu yazdı:
-----------------------------
Biostan sata yı disable yap,sata driver yüklenmiş xp cd si kullan hocam.
disable ettikten sonra sata driverı yüklenmiş cdye ne gerek var?
ayrıca satayı nereye disable ediyosun ?? biostan sata harddiskini ahci kontrolörüyle değil ide kontrolörüyle çalıştırma ayarını seçeceksin sevgili mürid..sata mode falan gibi birşey yazsa gerek..
minik bi performans kaybı yaşayacaksın bir de hotplug yapamazsın ama çok da önemli değil zaten. -
Windows 7 ile bir tanışsan başına mavi ekran gelmezdi. Napıcan xpyi nostalji takılmak istiyorsan Xp mode kurardın windows 7 ye
-
adam 7 mi kullanayım xp mi diye sormamış ki, tamam performanslı falan filan da vista kullanan alışkın olana güzel xpden geçiş yapmak o kadar kolay değil
-
o6u2 bunu yazdı:
adam 7 mi kullanayım xp mi diye sormamış ki, tamam performanslı falan filan da vista kullanan alışkın olana güzel xpden geçiş yapmak o kadar kolay değil
-----------------------------Microsoft tr sitesinde sistemin nası kullanılacağına dair 7 tane video var, onları izlesin yeter...
-
hocam, daha ben adam akıllı win7 bulamadım.(daha doğrusu crack).
doğru dürüst bi win 7 bulursan, önce xp, sonra win7 yükle (ayrı disk bölümlerine).
hiç sıkıntı çekmezsin... SATA konusunu ise, biostan ayarlarsın.
SATA == ENABLED
karşısındaki "enabled" i "disabled" yapcan :)