folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Acer Laptop Açılmıyor

Acer Laptop Açılmıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Beyler laptopum bozuldu. alalı 3 ay filan oldu hep masada kullandım zorlamadımda. şimdi anlatıyım hemen

tatile giderken yanımda telfonumu jarz etmek için götrdüm. telefonumu şarz ederken kare şeklinde 30 cm boyunda bi sineklik düştü sanırım. pc halen çalışıyordu. kasada darbe izide yok. ertesi gün açmaya çalıştığımda win 7 logosunda kalıoo uzun süre açılmıyor sonra siyah ekran gelip mause görünüyor sadece neyse güvenli kipte açıyım dedim açılmadı. recovery yapıyım dedim oda takıldı. şimdi nesi bozulmuştur bunun gözüm gibi baktım. hardiskmi gitti acaba. acer 4820 tg laptop 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

bendede 5745g var aldıktan 4-5 ay sonra aynı sorun bendede oldu ama durduk yere açılmıyordu laptop verdim servise hard disk bozulmuş muhtemelen seninkide oyledir dandik harddisk mi koyuyolar nedir

Si vis pacem para bellum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

SinusX bunu yazdı:
    -----------------------------

bendede 5745g var aldıktan 4-5 ay sonra aynı sorun bendede oldu ama durduk yere açılmıyordu laptop verdim servise hard disk bozulmuş muhtemelen seninkide oyledir dandik harddisk mi koyuyolar nedir

bende harddisk gitti diye düşünüyorum son yedeklemleride yapmadım ya kurtaramazsam kötü olur. yeni harddisk taktıklarında  bu kısayol tuşu ile recovery yapıyoruz ya onu yapıolar dimi hocam yapmazlarsa kan çıkar.

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

muhtemelen harddiskin bozulmuştur

yoksa hiç açılmazdı.Garantisi varsa garantiye götür

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:

muhtemelen harddiskin bozulmuştur

yoksa hiç açılmazdı.Garantisi varsa garantiye götür

hocam 4 ay olmadı daha alalı. fakat hep masa üstünde kullandım nasıl bozulcak anlamadım. gözüm gibi baktım. telefonu şarz ederken üstünde agaçtan sineklik düşmüş sanırım üstünde ağaç parçları vardı. kasada darbe izinde yok baktım özellikle o sarsıntıda gitti sanırım. garantisi var bakalım verceğiz ama içindklere yazık olacak.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Şarj hocam :D

2 kere yanlış yazmışsın normalde böyle alakasız ve saçma postlar atmam ama dayanamadım

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek

Buradan çıkaracağımız ders beyler sakınan göze çöp batar.

Bu kadar kasma kendini rahat ol.

Götür servisine al 15 gün sonra mis gibi.

Bir gün Ferrari alacağım.İnanıyorum :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

afrasiab bunu yazdı:

Şarj hocam :D

2 kere yanlış yazmışsın normalde böyle alakasız ve saçma postlar atmam ama dayanamadım

dikkat ederim hocam genelde bende hep öyle yazıyorum onu.

evet malını fazla saklamıycaksın ya hor kullanırsan daha çok dayanıyor.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

SinusX bunu yazdı:

Aynen hocam pazartesi servise verdim bugun mesaj geldi laptopunuz hazır diye. Harddiski değişmiş. Hiç dizimde filanda kullanmadım. Otobüste giderken çok sallandı herhlde ( kapalı konumda ) neyse bakalım yarın alcam umarım sorun çıkmaz daha. Siz siz olun yedekleyin mutlaka herşeyinizi önemli bu harddisk bozulması çok kötü bişey.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Beyler benim harddisk değişti. Şimdi yeni taktıkları hardiskten 20 saniyede bir sürtme sesi geliyor. tık tık 20  saniyede bir 40 saniyede bir ne yapayım. sarsarak bozulup bozulmadığını anlasam sonra içinde birsürü bilgi olunca bozulması koyuyor insana 

Toplam Hit: 1726 Toplam Mesaj: 10