Acer Laptop Açılmıyor
-
Beyler laptopum bozuldu. alalı 3 ay filan oldu hep masada kullandım zorlamadımda. şimdi anlatıyım hemen
tatile giderken yanımda telfonumu jarz etmek için götrdüm. telefonumu şarz ederken kare şeklinde 30 cm boyunda bi sineklik düştü sanırım. pc halen çalışıyordu. kasada darbe izide yok. ertesi gün açmaya çalıştığımda win 7 logosunda kalıoo uzun süre açılmıyor sonra siyah ekran gelip mause görünüyor sadece neyse güvenli kipte açıyım dedim açılmadı. recovery yapıyım dedim oda takıldı. şimdi nesi bozulmuştur bunun gözüm gibi baktım. hardiskmi gitti acaba. acer 4820 tg laptop
-
bendede 5745g var aldıktan 4-5 ay sonra aynı sorun bendede oldu ama durduk yere açılmıyordu laptop verdim servise hard disk bozulmuş muhtemelen seninkide oyledir dandik harddisk mi koyuyolar nedir
-
SinusX bunu yazdı:
-----------------------------
bendede 5745g var aldıktan 4-5 ay sonra aynı sorun bendede oldu ama durduk yere açılmıyordu laptop verdim servise hard disk bozulmuş muhtemelen seninkide oyledir dandik harddisk mi koyuyolar nedir
-----------------------------bende harddisk gitti diye düşünüyorum son yedeklemleride yapmadım ya kurtaramazsam kötü olur. yeni harddisk taktıklarında bu kısayol tuşu ile recovery yapıyoruz ya onu yapıolar dimi hocam yapmazlarsa kan çıkar.
-
muhtemelen harddiskin bozulmuştur
yoksa hiç açılmazdı.Garantisi varsa garantiye götür
-
swordfish bunu yazdı:
muhtemelen harddiskin bozulmuştur
yoksa hiç açılmazdı.Garantisi varsa garantiye götür
-----------------------------hocam 4 ay olmadı daha alalı. fakat hep masa üstünde kullandım nasıl bozulcak anlamadım. gözüm gibi baktım. telefonu şarz ederken üstünde agaçtan sineklik düşmüş sanırım üstünde ağaç parçları vardı. kasada darbe izinde yok baktım özellikle o sarsıntıda gitti sanırım. garantisi var bakalım verceğiz ama içindklere yazık olacak.
-
Şarj hocam :D
2 kere yanlış yazmışsın normalde böyle alakasız ve saçma postlar atmam ama dayanamadım
-
Buradan çıkaracağımız ders beyler sakınan göze çöp batar.
Bu kadar kasma kendini rahat ol.
Götür servisine al 15 gün sonra mis gibi.
-
afrasiab bunu yazdı:
Şarj hocam :D
2 kere yanlış yazmışsın normalde böyle alakasız ve saçma postlar atmam ama dayanamadım
-----------------------------dikkat ederim hocam genelde bende hep öyle yazıyorum onu.
evet malını fazla saklamıycaksın ya hor kullanırsan daha çok dayanıyor.
-
SinusX bunu yazdı:
-----------------------------Aynen hocam pazartesi servise verdim bugun mesaj geldi laptopunuz hazır diye. Harddiski değişmiş. Hiç dizimde filanda kullanmadım. Otobüste giderken çok sallandı herhlde ( kapalı konumda ) neyse bakalım yarın alcam umarım sorun çıkmaz daha. Siz siz olun yedekleyin mutlaka herşeyinizi önemli bu harddisk bozulması çok kötü bişey.
-
Beyler benim harddisk değişti. Şimdi yeni taktıkları hardiskten 20 saniyede bir sürtme sesi geliyor. tık tık 20 saniyede bir 40 saniyede bir ne yapayım. sarsarak bozulup bozulmadığını anlasam sonra içinde birsürü bilgi olunca bozulması koyuyor insana